Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Segítségre van szükségem vagy mondjatok véleményt. Mert elég tapasztalatlan vagyok. F/17
A helyzet a következő:
Még sosem volt barátnőm és semmilyen tapasztalatom nincs e téren viszont :
5 napja járok egy 15 éves lánnyal. Már nagyon rég óta jó barátok voltunk amikor a barátság mindkettőnk részéről átfordult szerelemmé. Először velem történt meg. Nagyon sokat voltunk együtt és rengeteget beszélgettünk míg kb 2 hete elmondta, hogy ő is belém szeretett. Ezután még többet kezdtünk beszélgetni, suli után mindig hazakísértem és közben végig dumáltunk.
5 nappal ezelőtt mikor, hazakísértem a kapujukban megölelt és adott egy arcarapuszit. Ezután én is megöleltem és sokáig el sem engedtük egymást. Majd finoman utalva megkérdeztem, hogy lenne e barátnőm. Azonnal igent mondott. És újra átölelt.
Azóta is mindennap hazakísérem de ölelésnél és arcra puszinál azóta sem történt több.
Az lenen a kérdésem, hogy ha holnap szokásos módon hazakísérném és a szokásos ölelés után szájra puszival vagy csókkal búcsúznék az nem lenne e túl tolakodó?
Mert már nagyon szeretném ha megtörténne.
Elnézést, hogy hosszú lett vagy hülyeségeket kérdezek, de semmiféle tapasztalatom nincs és nem akarok elrontani semmit.
Előre is köszi a segítséget :)
Köszi a választ ! :)
Azt még hozzátenném, hogy ő is ugyanolyan tapasztalatlan mint én. ÉS azét hezitálok mert nem akarom "megijeszteni" mert elég félnék ő is.
Nem lenne nyomulós, és biztosan ő is nagyon várja mikor csattan el az első csók, csak azt várja, hogy te kezdeményezd ;)
Tuti módszer: Lépj hozzá közel, nézz mélyen a szemébe, azután vess egy pillantást az ajkaira, majd ismét nézz a szemébe és ha nem lép hátra akkor megcsókolhatod (biztosan érteni fogja a jelzésed, csak csinákld határozottan ahogy lerírtam). De ha már jártok akkor kétlem, hogy kibújna a csók elől. :D
És igen szerintem jó ötlet az, hogy amikor hazaértetek akkor csókolod meg, de szerintem ne legyen előtte ölelés, hanem csókold meg és azután öleljétek megy egymást.
18F
Ez annyira aranyos,örülök,hogy vannak még ilyen fiúk.A férjem amikor megismerkedtünk(15 voltam) első randin meg akart csókolni ,én nagyon megijedtem,szóval szerintem nálatok már megérett a dolog a csókra,csak nyugodtan!
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!