Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítségre lenne szükségem!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítségre lenne szükségem! Hogy ne menjek vissza ahhoz, aki tönkre tett?

Figyelt kérdés

RÖVIDEN:

Sokáig voltunk együtt,és még mindig szeretjük egymást.

Rengeteg rosszat tett nekem ezidő folyamán,amit most nem részletezek.

Félek,hogy ismét visszaengedem magamhoz.

Az érzést már naggyából legyűrtem,hogy hiányzik.

De ha meglátom,lehet,hogy megint elolvadok.

Mit tehetek,hogy ne így legyen? Mi az,amivel rövid időn belül tudnék magamon segíteni,hogy ne engedjek a szívemnek?

Köszönöm a válaszokat!

16/L

2011. aug. 30. 21:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Keress valaki jobbat. Most azonnal! :)
2011. aug. 30. 21:24
 2/11 anonim ***** válasza:
Kivételesen az eszedre hallgass ezentúl!
2011. aug. 30. 21:26
 3/11 anonim ***** válasza:
De most komolyan, miért mennél hozzá vissza?
2011. aug. 30. 21:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Tényleg keress valaki mást magadnak. Mert így ha meglátod, hajlamos lehetsz arra, hogy vissza menj hozzá.
2011. aug. 30. 21:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Csak a józan ész! Nagyon erősnek kell lenned! Az idő múlásával fogod csak magad jobban érezni, nem segít ilyenkor sem másik pasi, sem senki és semmi.
2011. aug. 30. 21:38
 6/11 anonim ***** válasza:

Az indokokat, hogy miért ne, pont te tudod legjobban.

Esetleg egy erős pillanatodban írj egy levelet magadnak, hogy miért nem szabad újrakezdened vele, és ha később elgyengülnél olvasd ezt vissza...

2011. aug. 30. 21:41
 7/11 anonim válasza:
Ha már egyszer fájdalmat tudott okozni, akkor többször is képes volna rá.. Én nem engedném vissza, akkorsem, ha szeretem.. Nem gyötörném magam feleslegesen, nem keresném a társaságát.. Keress mást, aki megbecsül!!
2011. aug. 30. 22:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Majd a fájdalom megtisztít.
2011. aug. 30. 22:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Próbáld meg valamivel lefoglalni magad. Ha tetszeni fog az, amit csinálsz lehet rájössz, hogy nélküle is van élet, nélküle is tudod jól érezni magad, és időd se lesz rá gondolni ;)
2011. aug. 30. 22:27
 10/11 anonim ***** válasza:
2011. aug. 31. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!