Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Segítségre van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Segítségre van szükségem vagy mondjatok véleményt. Mert elég tapasztalatlan vagyok. F/17

Figyelt kérdés

A helyzet a következő:

Még sosem volt barátnőm és semmilyen tapasztalatom nincs e téren viszont :

5 napja járok egy 15 éves lánnyal. Már nagyon rég óta jó barátok voltunk amikor a barátság mindkettőnk részéről átfordult szerelemmé. Először velem történt meg. Nagyon sokat voltunk együtt és rengeteget beszélgettünk míg kb 2 hete elmondta, hogy ő is belém szeretett. Ezután még többet kezdtünk beszélgetni, suli után mindig hazakísértem és közben végig dumáltunk.

5 nappal ezelőtt mikor, hazakísértem a kapujukban megölelt és adott egy arcarapuszit. Ezután én is megöleltem és sokáig el sem engedtük egymást. Majd finoman utalva megkérdeztem, hogy lenne e barátnőm. Azonnal igent mondott. És újra átölelt.

Azóta is mindennap hazakísérem de ölelésnél és arcra puszinál azóta sem történt több.

Az lenen a kérdésem, hogy ha holnap szokásos módon hazakísérném és a szokásos ölelés után szájra puszival vagy csókkal búcsúznék az nem lenne e túl tolakodó?

Mert már nagyon szeretném ha megtörténne.

Elnézést, hogy hosszú lett vagy hülyeségeket kérdezek, de semmiféle tapasztalatom nincs és nem akarok elrontani semmit.

Előre is köszi a segítséget :)

2011. okt. 19. 18:31
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ / segítséget ! :))

Örülök, hogy végre rendes segítőkész emberekkel futottam össze :)

Akkor, holnap összeszedem minden bátorságomat és megteszem amit tennem kell. :)

2011. okt. 19. 18:45
 12/19 Skynet válasza:

Csókold hát! Lassan, óvatosan, de csókold! :)

Aztán lefalább pár sorban írd le, hogy hogy sikerült! :)

Sok sikert!

2011. okt. 19. 18:53
 13/19 anonim ***** válasza:

"Örülök, hogy végre rendes segítőkész emberekkel futottam össze :)"

Normális kérdésre, normális válaszok járnak:)

2011. okt. 19. 18:55
 14/19 A kérdező kommentje:

Holnap délután leírom a fejleményeket. :)

Remélem nem rontom el.. :(

2011. okt. 19. 18:57
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha jártok, akkor alap legyen a csók. Találkozáskor, randi közben, séta közben, beszélgetés közben, telefonálás közben, tengeralattjáró turizmus közben, repülőn ülve, reklámtábla nézése közben, csövesnek pénzadás közben, evés közben, maszturbálás közben, szex közben, írás közben, olvasás közben, windows telepítése közben, wowozás közben, szomorkodás közben, mosolygás közben és lepkefingatás közben elköszönéskor is. Szóval ha egy párnak valljátok magatokat akkor durr bele, szerelmeskedjetek, nem hiába vagytok szerelmesek.
2011. okt. 19. 19:01
 16/19 anonim ***** válasza:

Ahogy már írták sokan, igen rajta csókold meg, és ne aggódj nem fogod elrontani,csak ne görcsölj rajta egész nap!

Egyszer elkezditek nem is fogjátok tudni abbahagyni!:)

2011. okt. 19. 19:18
 17/19 anonim ***** válasza:

Ritkán látok gyik-en ilyen normális válaszokat.:)

Egyébként sok boldogságot nektek, csókold csak meg, biztosan ő is erre vár!

2011. okt. 19. 20:21
 18/19 Skynet válasza:

20:21-nek!

Nem a válaszolókkal szokott alapvetően probléma lenni, hanem a kérdezőkkel! :) Vannak kérdések, amik tényleg csak hülye válaszokat kaphat!

Bocs az off-ért!

2011. okt. 20. 15:54
 19/19 Kistál_és_a_torz ***** válasza:

Nem írtál nekünk.

Én nem az utcán pusziltam volna szájon (lassan érzékien) első alkalommal, hanem valami nyugisabb helyen.

2015. jan. 9. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!