Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Segítségre van szükségem vagy mondjatok véleményt. Mert elég tapasztalatlan vagyok. F/17
A helyzet a következő:
Még sosem volt barátnőm és semmilyen tapasztalatom nincs e téren viszont :
5 napja járok egy 15 éves lánnyal. Már nagyon rég óta jó barátok voltunk amikor a barátság mindkettőnk részéről átfordult szerelemmé. Először velem történt meg. Nagyon sokat voltunk együtt és rengeteget beszélgettünk míg kb 2 hete elmondta, hogy ő is belém szeretett. Ezután még többet kezdtünk beszélgetni, suli után mindig hazakísértem és közben végig dumáltunk.
5 nappal ezelőtt mikor, hazakísértem a kapujukban megölelt és adott egy arcarapuszit. Ezután én is megöleltem és sokáig el sem engedtük egymást. Majd finoman utalva megkérdeztem, hogy lenne e barátnőm. Azonnal igent mondott. És újra átölelt.
Azóta is mindennap hazakísérem de ölelésnél és arcra puszinál azóta sem történt több.
Az lenen a kérdésem, hogy ha holnap szokásos módon hazakísérném és a szokásos ölelés után szájra puszival vagy csókkal búcsúznék az nem lenne e túl tolakodó?
Mert már nagyon szeretném ha megtörténne.
Elnézést, hogy hosszú lett vagy hülyeségeket kérdezek, de semmiféle tapasztalatom nincs és nem akarok elrontani semmit.
Előre is köszi a segítséget :)
Köszönöm a sok választ / segítséget ! :))
Örülök, hogy végre rendes segítőkész emberekkel futottam össze :)
Akkor, holnap összeszedem minden bátorságomat és megteszem amit tennem kell. :)
Csókold hát! Lassan, óvatosan, de csókold! :)
Aztán lefalább pár sorban írd le, hogy hogy sikerült! :)
Sok sikert!
"Örülök, hogy végre rendes segítőkész emberekkel futottam össze :)"
Normális kérdésre, normális válaszok járnak:)
Holnap délután leírom a fejleményeket. :)
Remélem nem rontom el.. :(
Ahogy már írták sokan, igen rajta csókold meg, és ne aggódj nem fogod elrontani,csak ne görcsölj rajta egész nap!
Egyszer elkezditek nem is fogjátok tudni abbahagyni!:)
Ritkán látok gyik-en ilyen normális válaszokat.:)
Egyébként sok boldogságot nektek, csókold csak meg, biztosan ő is erre vár!
20:21-nek!
Nem a válaszolókkal szokott alapvetően probléma lenni, hanem a kérdezőkkel! :) Vannak kérdések, amik tényleg csak hülye válaszokat kaphat!
Bocs az off-ért!
Nem írtál nekünk.
Én nem az utcán pusziltam volna szájon (lassan érzékien) első alkalommal, hanem valami nyugisabb helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!