Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak , ha kiderült hogy 3. Fél vagyok egy
kapcsolatban? Mit tennetek a helyemben?
Figyelt kérdés
Sziasztok, kb . 4 hónapja ismerkedtem meg egy lánnyal, annyira nagyon működik köztünk a kémia hogy ez valami nagyon durva, irtozatosan boldog vagyok vele , szeretek vele lenni, minden percben boldog vagyok amikor vele vagyok. Persze szerelmes is lettem belé de eléggé durván. Aztan tegnap jött a csodálatos hír … megtudtam hogy több mint 6 éves kapcsolata van neki , es ez titkolta , nem mondta még el szemelyesen nekem , ismerősok altal tudtam meg . Nagyon bánt ez az egész dolog most .. de annyira bele szerettem hogy nem tudom mit tegyek . Nem tudtam a kapcsolatárol, de most kezdem szarul erezni magam ez miatt.. sajnalom a barátját .. nem tudtam rola semmit.. gerinctelennem erzem magam vagy nem is tudom mit erzek.. de van bennem egy olyan erzes is latom , es erzem rajta hogy ő is nagyon szeret engem , de akkor miert nem engedte el a masikat már ? Akar titokban… nem tudom mit kellene csinalnom jelenleg .
Szerintem kérdezd meg a lanyt. Az sem biztos, hogy igaz, amit róla mondanak. A minimum, hogy megkérdezed.
nov. 10. 12:14
2/13 anonim válasza:
Szerintem igaz amit mondanak az ismerősök. Ha egyetlenegy mondta volna rendben van lehet rosszindulatú pletyka. De ha többen megtették én nem hiszem el hogy csak úgy elmondták volna neked. Persze rákérdezhetsz és ha habbog, lefagy, látod, hogy zavarban van, hazudik akkor fejezd be a viszonyt vele. De szerintem már most be kéne fejezni.
nov. 10. 12:21
3/13 anonim válasza:
Rákérdezni, egyetértek az első hozzászólóval.
4/13 anonim válasza:
*elmondták - hazudtak.
5/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem egy mondta .. tegnap volt egy kis összejovetel ismerősokkel es téma volt a párkapcsolat , barántő. Aztan amikor nekem kellet elmondanom hogy vagyok ilyen téren, elmeséltem ezt , meg is mutattam nekik a lányt , a nevét is … ismerik és az egyik elég közeli kapcsolatban vele a felesége miatt . Nem szoltak semmit akik ismerték csak lefagytak .. nem értettem miért .. addig ameddig nem szóltak hogy menjek ki egy kicsit beszélgetni, akkor meséltek róla . Ugyhogy sajnos ez 1000% ban igaz :(
nov. 10. 12:29
6/13 A kérdező kommentje:
Irtam neki , mert telefonon meg kedvem sincs beszélni …
nov. 10. 12:30
7/13 anonim válasza:
Szerintem hagyjad, csak menekül a kapcsolatából és sajnos nem biztos, hogy az első szeretője vagy. Nincs szükséged rib*ncra.
nov. 10. 12:34
8/13 anonim válasza:
Hát figy, én ugyan így jártam. Ő dobta fel a labdát, aztán elkértem a számát. Mondta, hogy nem régóta szingli és hogy a barátját nagyon szerették a szülei. Emiatt még ők nincsenek kész arra, hogy neki új pasija legyen, ezért kellene titokban tartani. Én ezt totál megettem, szal egyáltalán nem problémáztam azon, hogy este már nem mindig tudtam felhívni stb. Aztán egyszer csak kidobott, jött hogy megy külföldre stb. Szar volt, de elfogadtam. Erre kb két hétre rá egy lány ismerősöm kérdezte, hogy mi a baj stb, elmondtam, erre ő is lefagyott, hogy ez most komoly? Hát ő ismeri ezt a nőt és annak vőlegénye van, nem sokára lesz a lagzi 😂
Kérdezem, hogy akkor ez most mi volt?
Még itt a gyakorin is.
Kb az volt a válasz, hogy a nőknek is vannak titkaik, szeretőt tartott, ennyi.
nov. 10. 12:40
9/13 A kérdező kommentje:
Felhivott … hat ezt most nem is tudom hova tenni … annyi lenyeges meg hogy altalaban het közben talalkoztunk es együtt voltunk 3-4 napig is . De nem kereste senki basszus nem beszelt senkivel .. azert en kerestem volna a baratnomet 4 nap utan telefonon vagy barhol… hetvegen csak ritkan talalkoztunk.. de most elmondta hogy o szinte 80% ban azert nem akart talalkoznk velem mert a barátjánál szokott lenni … elmeselte hogy nem jó a kapcsolatuk es amikor ott van 2 napot alig varja hogy vissza jojjon mert nem szeret ott lenni , kulon szobaba is alszanak … nem igazan ertem ezt a sztorit .. azt mondta hogy ez titokban is akarta tartani , el akarta mondani.. de szerintem ez hazugsag .. mert hogy azt nem ertenem meg hogy miert nem tud onnan ..vagyis nem akarja ott hagyni … a pasijanak is vam elvileg “szeretője” de akkor kerdem en ez mi a …. Volt? szerintem en most nagyon alá szaladtam valami olyan kapcsolatnak amirol lehet jobb ha nem is tudok többet .. csak kurvára bánt a dolog ..
nov. 10. 13:00
10/13 anonim válasza:
Bántani fog egy darabig, de ha a szeretője maradsz és netán el is hagyja, hozzád cuccol (lakhely miatt!) akkor még jobban fogsz szenvedni. Ha pedig téged is megcsal akkor aztán nyugodtan felpofozhatod magad a padlóról ha egyáltalán tudod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!