Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tényleg komolyan gondolja-e?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy néhány hónapja beszélgetek egy külföldi férfival. Sokat telefonálunk,mindig elmondja mennyire szeret,de ideges lesz, ha nem válaszolok órákig neki. Elhatározta,hogy eljön hozzám valamelyik héten,felajánlottam neki,hogy elmegyek én az ő országába,azt mondta ha kell ki fizeti.Viszont nem tudom,hogy jó ötlet -e elmenni,vagy egyáltalán komolyan gondolja amiket mondott.Szeretne velem családot alapítani. Nagyon halálra van ítélve ez az egész?2023. febr. 11. 23:57
1/19 anonim válasza:
Még nem is találkoztatok, de családalapítással áltat? Redflag.
2/19 anonim válasza:
A végén kiderül hogy valami muszlim arab férfi aki "nem olyan" mint a többi!
Kerüld az iszlamista férfiakat!
3/19 A kérdező kommentje:
Nem muszlim😅
2023. febr. 12. 00:29
4/19 anonim válasza:
Család? Hát nem is ismered még...
Ha nagyon messze lakik akkor sztm hagyd.
Én párom Osztrák, de másfél órányira lakott.
A férfi jöjjön inkább hozzád elsőre.
N 30
5/19 anonim válasza:
Én elvinném a Velencei-tóra kirándulni. Még a végén eltéved, és Magyarország helyett ide utazik: [link]
6/19 A kérdező kommentje:
Es amikor azt mondja hogy: mejbi bjutifu?😍😍
2023. febr. 12. 00:44
7/19 anonim válasza:
Gyereket nem akar véletlenül csinálni?
8/19 A kérdező kommentje:
Makin csildron
2023. febr. 12. 00:46
9/19 anonim válasza:
Szerintem menekülj! Még a végén kiderül róla, hogy valamelyik hadseregnek szolgál. Vagy ami még rosszabb, hogy egyenesen a szüleidet kezdi zaklatni, hogy adjanak hozzá feleségül.
10/19 A kérdező kommentje:
Es ami meg rosszabb,koreai baratnoje lehet? :’(
2023. febr. 12. 00:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!