Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak , ha kiderült hogy 3. Fél vagyok egy kapcsolatban? Mit tennetek a helyemben?
Figyelt kérdés
Sziasztok, kb . 4 hónapja ismerkedtem meg egy lánnyal, annyira nagyon működik köztünk a kémia hogy ez valami nagyon durva, irtozatosan boldog vagyok vele , szeretek vele lenni, minden percben boldog vagyok amikor vele vagyok. Persze szerelmes is lettem belé de eléggé durván. Aztan tegnap jött a csodálatos hír … megtudtam hogy több mint 6 éves kapcsolata van neki , es ez titkolta , nem mondta még el szemelyesen nekem , ismerősok altal tudtam meg . Nagyon bánt ez az egész dolog most .. de annyira bele szerettem hogy nem tudom mit tegyek . Nem tudtam a kapcsolatárol, de most kezdem szarul erezni magam ez miatt.. sajnalom a barátját .. nem tudtam rola semmit.. gerinctelennem erzem magam vagy nem is tudom mit erzek.. de van bennem egy olyan erzes is latom , es erzem rajta hogy ő is nagyon szeret engem , de akkor miert nem engedte el a masikat már ? Akar titokban… nem tudom mit kellene csinalnom jelenleg .nov. 10. 12:12
11/13 A kérdező kommentje:
Utolsó! Igen ezt tudom en is es ezert fogok vele holnap talalkozni .. es ez szerintem ennyi volt .. abba a helyzetbe nem akarok kerulni , inkabb bantson most a dolog egy par hetig .. nem akarok ilyenbe keveredni… de azert durva hogy milyen dolgok vannak .. olyan embereknel akikről sosem gondoltam volna .. de soha..
nov. 10. 13:21
12/13 A kérdező kommentje:
Es persze tudom hogy a pasijanak is van valakije.. persze ez lehet kitalalt is meg valos is .. attol fuggetlenul en sajnalom őt… ha vele megtette ..
nov. 10. 13:22
13/13 anonim válasza:
Kamuzik a csaj, magát próbálja mentegetni, de elég bénán csinálja. Tökre átlátszó az egész. Dobd ki a picsába mert ez úgy sem fogja otthagyni a pasiját. Csak dugni akart a rongyo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!