Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom valóban csak viccelt vagy komolyan gondolja az egészet?
Pár napja levágattam a hosszú hajamat, amit már régóta tervezgettem. De nem kellett volna félnem, mert kifejezetten jól áll rajtam (láthatóan a barátom is imádja) és azzal vicceltem meg őt tegnap, hogy rövidebb hajjal sokkal magabiztosabb lettem. (Nem kicsit, hanem erős önbizalomhiányban szenvedem, +szociális fóbia.)
Erre azt felelte, hogy amikor majd (még nagyobb) önbizalmat fogok szerezni, akkor el fogom őt hagyni. Azt mondta csak viccnek szánta, de nem tudom, hogy ez valóban igaz lenne.
Én valami tök extra dologra számítottam, erre kiderül hogy megint csak valami életképtelen ember kiír egy tök értelmetlen, felesleges kérdést, amire senki nem tud válaszolni igazából..
Ilyenkor ti amúgy ahelyett hogy rákérdeznétek a párotoknál, egy szó nélkül arrébb vonultok, eloveszitek a telefont és kiírtok egy kérdést gyakorira?
Nem viccelt, ez valóban így lesz kérdező. Most meg fog nőni az önbizalmad, ezáltal észrefogod venni a jeleket amiket férfiaktól fogsz kapni, ami eddig falba ütközött, most átmegy a szűrőn, mert a szűrő eltűnt. Nem fogod tudni kezelni a helyzetet/helyzeteket, mivel még új lesz a dolog.
Flörtölni fogsz, hirtelen elönt az érzelem és mivel még nem voltál ilyen helyzetben, nem fogod tudni helyen kezelni, nagyobb tulajdonságot fogsz tulajdonítani ezeknek a jeleknek. Hogy bókolnak, hogy máshogy néznek rád a pasik stb, elvisz egy idő után, hogy milyen lenne mással, milyen lennél te mással.
A végére az lesz, hogy a párod felé zárni fogsz, a külső pasikra meg nyitni, szépen lassan leépíted tudatalatt a kapcsolatot, nem az önbizalom hiányod teszi, hanem az egod, az egod fogja elinditani ezt a folyamatot, ezért nem érdemes olyan lánnyal kapcsolatot kezdeni akinek önbizalmi problémái vannak, mert előbb utóbb ha kiküszöböli a nő ezt a hiányt, jönni fognak a vevők, ezesetben a pasik, szóval úgy elvagy bszva kérdező ahogy vagy, és ha rám hallgatsz szakíts a sráccal, mert megfogod csalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!