Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban komolyan gondolja?

Figyelt kérdés
Ide s tova 3 hete, hogy beszélgetek neten egy sráccal. Nagyon bejövünk egymásnak, és nemsokára találkozunk is. A probléma csak az, hogy külföldön él.(jelenleg) Azt mondta, hogy kellek neki egy életre. Nem tudom hogy komolyan gondolja e. Ja meg azt is, hogy Szeretné, ha belészeretnék, és reméli hogy így is lesz. Erre azt válaszoltam neki, hogy "Mibe szerettem volna bele, egy képbe?" és lehet hogy most ezért megharagudott.. De szerintem igazam van.. Ha ezt nem tudja tolerálni, akkor az már baj nem? De iszonyatosan bejövünk egymásnak..
2010. júl. 24. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:

A szeretet mindenkinél mást jelent.

De kép alapján szerintem tényleg túlzás azt állítani...lehet élőben nagyon nem fogtok bejönni egymásnak, majd meglátjátok, de szerintem előre nem kell túlzásba esni a szavakkal, nehogy pofára esés legyen belőle.

2010. júl. 24. 21:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Neten dumálsz és ilyeneket mondd? Csak óvatosan. Képbe ne szeress bele.
2010. júl. 24. 21:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Ennyi alapján ő sem tudja eldönteni.
2010. júl. 24. 21:30
 4/4 anonim válasza:
Hány éves a srác és melyik országban lakik?
2010. júl. 25. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!