Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok valóban komolyan gondolják a "jófiúk" szerep szerinti beosztását?
A sokak által hangoztatott mondás szerint a nő életében két férfi van: az egyik(rosszfiú), akivel megcsináltatja a gyerekét, a másik pedig(jófiú), akivel felnevelteti.
Bár elvileg már továbbléptünk a vadállati létből, sok nő mintha mégis ezt az elvet követné. A fiúk nagy részét barátnak, lelki szemetesládának használja, majd mikor már nincs egyedül (mert ott a gyerek), egyszerre felfedezi őket férfiként is.
Csakhogy: egy ember, még ha férfiből van is, érző lény. Ő is vágyik a szerelemre, szexre és semmiképpen nem akkor, amikor már csak jobb híján, pótléknak kell.Nekik is joguk van az élvezetekhez. Ez a velük szembeni magatartás a nők részéről egyszerűen embertelenség. A legtöbbjük ma már szabadon kibontakoztatja a szexualitását és éli az életét, míg az ilyen srácoktól elvárják, hogy türelemmel viseljék a sorsukat, utána pedig (nulla élménnyel és örömmel) legyenek jó apák és hűséges férjek.
Belegondolt már egyetlen lány is ebbe, hogy mekkora abszurdum ez az egész?
igen, belegondoltam.
és tudod mi a legsz*rabb?:) és ezt soha ne felejtsd el. egy nő ezt nem direkt csinálja. nem direkt szivatni akar. és ha a fejem tetejére állok sem tudok egyelőre vonzódni az általad "jófiúként" titulált egyedekhez. Tudom hogy ők lennének a jók, az optimálisak, tudom hogy jobb sorsot érdemelnek, mégsem ők járnak a fejemben egész éjjel,, még sem rájuk vágyom.
"sem tudok egyelőre vonzódni"
Egyelőre? Később már igen? Na pont erről beszéltem.
hát azt honnan tudjam?:D
nem egyébként nem hiszem.
sok nő viszont megalkuszik. egy idő után, legalábbis a többségnél, el jön az a kor, amikor előtérbe kerülnek azok az értékek, és háttérbe szorul az, ami az én koromban "fontos" vvagy ha nem is fontos de sajnos döntő - mint a szexualitás, szenvedély, a hevesebb érzelmek. és akkor a nő megszeret egy férfit, aki "jó". MErt már más számít, az már nem ez az élet.
ha meg msot magamra kényszerítem azt aire nem vágyok, akkor majd már gyerek mellett jön rám hogy szenvedély kell. aztán jön a megcsalás, vagy a család felbontása... az sem jobb.
a vágyaimat meg nem tudom irányítani, ármennyire szeretném.
Nemrégiben olvasgattam ilyen témában az interneten. Amit leszűrtem az az, hogy a nőknek általában azért kell az ún. rosszfiú, mert ösztönösen azt érzik benne, hogy megáll a saját lábán. Igen, még nélkülük is.
Egy kicsit fel voltam ezen háborodva. Mondom, mi a franc már, még mindig a fán vagyunk? Nos, a civilizált emberré válás pár tízezer éve történt, az pedig a természetben (evolúcióban) nem számít soknak.
Kb. azt lehet mondani, hogy a tudatos énünk a jelenben él, a tudatalattink pedig kb. pár százezer évvel ezelőtt. És ha vonzalomról van szó, akkor a tudatalatti diktál.
Azonban mi, férfiak sem vagyunk mentesek az ösztönök befolyásától. Legtöbbször az olyan nőket nézzük meg, akiknek formás a testük (mell, fenék), szép az arcuk stb.
Másrészt az sem mindegy, milyen "rosszfiú"-ról van szó. A szélsőségesen bunkókat valószínűleg ugyanannyira nem szereti egy normális lány, mint a túlzottan udvariasakat. Aki meg igen, hát akkor az úgy járt.
ma 22:55
igaz igaz:)
de ezt ne hangoztasd itt, mert leütnek érte:D nekem legalábbis senki nem hitte el, és egyzserűen nem tudtam nekik megmagyarázni hogy az ilyen értelemben vett "rosszfiú" nem a tapló bunkó parasztot jelenti, hanem akinek nicns szüksége a párkapcsolatra, és ez nem feltétlen jár együtt primitív bunkósággal.
szamóca
De remélem, hogy akkor azt is megérted, ha egy fiú elmegy mondjuk örömlányhoz. Csak mert itt az oldalon rendre megkapja minden srác a beosztását, ha ezzel a megoldással él, pedig szerintem semmi rossz nincs benne, sőt, ellenkezőleg!
ennek nem értem mi köze hozzá, és abból a szempontból nem értem hogy miért akarna ezért valaki fizetni... meg hogy hoyg tudja felizgatni egy olyan nő, de ez már krédés:D
de érted, lemész vmi takony szórakozóhelyre, három csaj pattan a farkadra. olcsóbb is, és mégsincs ot a godnolat hogy több f*sz járt benne mint kanál.
egyébkétn tényleg... ez hogy jön ide?
22.55
Viszont a nőket(ha valaki érti a módját), nagyon könnyen lehet manipulálni. Egy komolyabb fellépés, némi karizma+karizom együtt és máris nyert ügye van valakinek. Az, hogy esetleg szívbeteg, vagy debil utódokat nemz majd a csajnak, az már egy más kérdés.
Bocs a cinizmusért, csak azért írtam mindezt, mert közel sem tartom olyan mindenhatónak a nők ún. "alfa-hím érzékelőjét", mint ahogyan itt sokan mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!