Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szereto szerep?
Figyelt kérdés
Te Hogyan éled meg a dolgokat?2009. jún. 27. 19:59
1/8 anonim válasza:
kizárt, nem leszek soha a második!
2/8 anonim válasza:
Egyszer már volt olyan, hogy csak szeretőnek kellettem volna, de már a tudat is nagyon rosszul esett, szóval inkább kihagynám ezt a dolgot.:P Tudni, hogy te csak második vagy, tudni, hogy szinte csak egy eszköz vagy arra, hogy a másik fél kielégítse a vágyait.
19/F
3/8 anonim válasza:
1 évvel ezelőtt azt mondtam volna, miért ne, ha bejön a pasi. Ma már komoly kapcsolatom van, és arra gondolok, nekem hogy esne, ha a pasim megcsalna.
4/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok:
Azt elfelejtettem, hogy voltam szerető. Egy házas férfié. Én fiatal voltam nagyon, neki meg 2 gyereke volt, és unta az asszonyt. Akkor nem érdekelt. Most ha visszagondolok, hánynom kell tőle.
5/8 anonim válasza:
voltam már szerető. akkor jónak tűnt, izaglmas volt, de lelkileg így visszagondolva nagyon szenvedtem. mostmár normális kapcsolatban élek és most tiszta fejjel átgondolva, elképesztő milyen bolond tud lenni az ember, képes saját magának tudatosan fájdalmat okozni. én levontam a világ szerintem legnagyobb tanulságát akkor: nincs olyan pasi a földön aki elhagyná a barátnőjét/feleségét egy szeretőért! ha már beleléptél a szerető szerepbe és tudomásul vetted, hogy te csak a második vagy akkor ez így is fog maradni. ha van kivétel akkor az 1 a millióból. soha többet nem mennék bele, mert tudnám hogy én maradok alul és aztán csak kapargathatom össze magam a romjaimból, míg ő éli tovább az életét, erre pedig nincs szüksége szerintem senkinek, inkább ne menj fejjel a falnak.
7/8 anonim válasza:
izgalmas mert a tiltott gyumolcs mindig finomabb...aki volt mar ilyen helyzetbe erti,viszont egy kivulallo eliteli a szeretot...vigyazni kell,vagyis egyaltalan ha lehet ilyemire vigyazni,h ne szeress bele...
8/8 anonim válasza:
én most épp egy olyan helyzetben vagyok, hogy szerető vagyok.de ez olyan kapcsolat ,hogy a pasival és a barátnőjével is egy baráti társaságban vagyunk. és nem vagyok szerelmes a srácba,sőt járni se szeretnék vele(5 évvel ezelött jártunk és nem lett jó vége)szóval csak szexröl szól az egész.olyankor nagyon jól elvagyunk.máskor meg barátok vagyunk, és nekem egyáltalán nem kellemetlen amikor egy asztalnál ülök vele meg a barátnőjével, nem vagyok féltékeny vagy valami.Röviden az van hogy ha megkivánjuk egymást szexelünk kötöttségek nélkül.ez tart kb. már 4-5 éve kisebb rövidebb szünetekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!