Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ERdemes varni ra ha szereto vagyok?
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
várjá rá...mert egy megpakolt szkér után miért futsz? Ilyen sok idő után is? :S Inkább gyere vagyok én...azt majd meglátod a beszélgetések alkalmával elfelejted xD :D Nah de komolyan...nem éri meg...sztem keress mést :(
Te magad írtad, hogy "hiteget", mi a kérdés?
A férjemnek is volt barátnője, mikor megismerkedtünk. 1 hónap múlva szakított vele, mert úgy gondolta, velem akar lenni. Nem kényszerített a szerető megalázó pozíciójába. (Megjegyzem, bele se mentem volna, én nem osztozom, inkább nem kell.)
Ha komolyan akarna tőled bármit, már ő is megtette volna.
A barátnőjéhez mi köti: Gyerek, anyagi függőség, érzelmi szálak?
Ezeket csak te tudod meg ő. Nyilván szeretnéd, ha csak pozitív válaszok érkeznének.
Én azt mondom, hogy élvezd amíg tart. De legyél nyitott, járj nyitott szemmel, és, ha jön egy független hapsi, akibe bele tudsz szeretni és ő is beléd, akkor menj. Ha kibíros addig ezt a viszonyt.
Ha lelkileg meg nagyon meggyötör ez a jelenlegi, akkor legyen tartásod és lépj ki!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!