Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után még érdemes újrakezdeni?
Kíváncsi lennek olyan emberek véleményére, akik szakítottak kedvesukkel, mert ugy érezték, hogy nem szeretik annyira, amennyire kellene. De utána rájottek, hogy hibáztak es megint újra egyutt vannak....
Én is ilyesmi cipőben járok, kíváncsi lennék, hogy létezik e szakítás után újra ugyan az a szerelem?
A párom most szakított velem majdnem 2 év után. Nagyon fáj, mert nagyon szerelmes vagyok. Úgy váltunk el, hogy azt mondta szeret, de nem tudja megadni most nekem azt, amit megerdemlek es amire vágyok, amit már megszoktam. Utána persze minden nap hív engem telefonon, sokat beszélgettunk, h miert lett így, és azt mondja, ugy erzi helyesen dontott, mert nem volt már az igazi a szerelem. De nem veti el, hogy valaha egyutt legyunk. Akkor most mi van? Érdeklem ot vagy mit akar?
Nem zárnám ki, hogy másodjára működjön, de nekem nem jött be.
Volt egy srác, akivel 1,5 év után szakítottunk, majd egy fél év abszolút nem találkozás után visszakönyörögte magát, én meg persze visszaengedtem, mert alapvetően szerettem (nem én szakítottam). De másodjára se ment jobban, ugyanazokat a köröket játszottuk le, majd újabb 1,5 év után én léptem le.
DE - mi amikor együtt voltunk eredetileg, akkor sem volt valami kiegyensúlyozott a kapcsolat, amolyan se vele, se nélküle (kisebb szakításaink heti rendszereséggel voltak). Mindezek során annyi tüskét és sebet adtunk és kaptunk, hogy alapból esélytelen volt az újrakezdés.
Ha nincsenek komoly sérelmek és tüskék egyikőtökben, akkor talán működhet, de azért azon gondolkozz el, hogy tényleg Ő kell, és nem csak önmagában a szerelem, ill. a valakihez tartozom című érzés és állapot hiányzik?
Én saját történetemet mesélem most neked volt egy 2éves kapcsolatom az első és fuuu maga volt a varázs a második pedig ugy telt h szakítottunk összejöttünk szakítottunk egy napra ,aztán egy hétre,addig ment a szakítosdi miután már a legkissebb konfliktusból is szakítás lett hozzá teszem az esetek 90%ban ő keresett engem h bocsássak meg szeret aztán két év után aljas módon félre lépett aminek véletlen szemtanuja voltam,aztán ő még után ais kapart mertSZERET álította őt rá 1 hónapra lefekudt abarátnőmmel..összejöttek majd szakított vele mert engem szeret..én azóta nem beszélek vele de ő még szeret....azóta él..bulizik..csajozik.. mert férfi és fiatal élni akar de szeret velem lett volna ..de élni is akart...szerintem nálatok is igy van hogy fiatalok vagytok még és ő fél h csak te veledvan és él..tudom hülyeségnek hangzik de ki érti a pasikat..remélem tudtam segiteni a kisregényemmel:)
(20/L)
Én saját történetet nem tudok írni, de másikakat igen.
Egy barátnőm 16 évesen jött össze az akkor szintén 16 éves barátjával. 1 évig voltak együtt, mikor is a srác szakított a barátnőmmel, azt mondta neki, nem érzi már ugyanazt. Mivel egy suliba jártak, így minden nap találkoztak és beszélgettek. 1 hónappal később a srác rájött, hogy mégiscsak szerelmes, és újra összejöttek. Már több, mint 5 éve vannak együtt, nagyon boldogok és szerelmesek (nem csak mert mondják, hanem mert annyira látszik rajtuk). Tehát náluk valószínűleg arról volt szó, hogy a srác valamiért elbizonytalanodott, és azt hitte, hogy épp nem szerelmes, pedig lehet, hogy csak valami egyéb lelki gondból fakadt a probléma.
Egy másik ismerősöm 5 évig volt úgy együtt a barátnőjével, hogy hol szakítottak, hol összejöttek, a szakítós időszakokban is összejártak egy-egy éjszakára (akkor is ha volt a másiknak valakije közben), hol egyikük, hol a másikuk szakított... Aztán eljegyezte a srác a lányt, de utána pár hónappal szakítottak, most már 1 éve nincsenek együtt, de újból találkozgatnak... Náluk pl. nem tudom, hogy van e jövője a kapcsolatnak.
Nekem ha azt mondaná a barátom, hogy már nem szerelmes belém, akkor valószínűleg utána nem tudnám elhinni, hogy de mégis, mert nem az az igazi, ha akkor jön rá az ember, hogy mit veszített, mikor eldobta magától, hanem ha folyamatosan érezni lehet a szerelmet, és aki igazán szeret, az jóban-rosszban szeret. Valószínűleg padlón lennék a szakítás után, és ha meggondolná magát, akkor egy ideig biztosan rettegésben lennék Vele újra együtt, hogy vajon mikor gondolja meg magát újból. Szerintem csak akkor érdemes újra összejönni valakivel, ha egyrészt tudod magadról, hogy ki tudod heverni, ha megint elhagy, másrészt ha a srác tényleg teper és jeleit is adja annak, hogy újra Veled akar lenni (tehát nem csak felhív telefonon, hanem mondjuk úgy teper, mintha most akarna először felszedni, rendesen udvarol...)
Remélem kedves kérdező, hogy nálatok rendbe jön minden és csak pillanatnyi elbizonytalanodás volt ez a fiú részéről!
20/L
Koszonom szépen a válaszokat.
Nem tudom mi lesz, azt mondja, hogy ne reménykedjek. De mégis a remény hal meg utoljára. Nem volt neki velem semmi baja, de az idohianya miatt néha igen kiakadtam és mindig az jart a fejembe, hogyha szeret, akkor még ha belehal, akkor is talál idot. De nem így lett. Total nem akarja, hogy reménykedjek, azt akarja, hogy elfelejtsem ot. De mégis van olyan érzésem, hogy ez máshogy lesz, de nem tudom megmagyarázni, hogy miért....
Hát, a fenti kiegészítés alapján viszont nekem úgy tűnik, hogy nem érdemes reménykedned. A srác már nem szeret. Az, hogy ennek ellenére ebben a helyzetben mégis hívogat, őrületesen nagy szemétség tőle. Felejtsd el és lépj tovább. Ne vedd fel a telefont, ne találkozzatok. Ha nem akarod hirtelen megszakítani vele a kapcsolatot, akkor egyszer, utoljára telefonon mondd el neki, hogy ez így neked nem jó, és nem szeretnél vele találkozni / beszélni, egy darabig semmiképpen (min. fél év).
Nekem úgy tűnik, hogy a srác már nem szerelmes és csak "melegen tart" téged, hogy ha nagyon magányos, legyen kihez futni. Menekülj!
Nem. Akkor nem is keresne.
Ne hitegesd magad. Az, hogy amikor ott vagy, akkor másképpen viselkedik valószínűleg csak azért van, mert kívánja a testi kontaktust úgy általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!