Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes szakítás után újra megpróbálni a kapcsolatot, újrakezdeni? Tudom hogy helyzettől függ, de általában? Szerintetek megpróbáljam megkérdezni tőle az újrakezdést?
Figyelt kérdés
Én három hónapig voltam együtt egy sráccal,és most azon gondolkodom,újra meg kellene próbálni.nekem ő volt az első barátom,és nem igazán voltam nyitott,mert alapvetően zárkózott vagyok.pettingig eljutottunk,de nem feküdtünk le.ő mondta ki a végső szót,mert neki szerintem túl kevés voltam,nem voltam annyira szenvedélyes.most úgy gondolom talán tudnék szenvedélyesebb lenni.hiányzik nekem,és nem nagyon tudom őt kiverni a fejemből...néha úgy érzem kell nekem..azt mondta kedves vagyok,és talán egyszer még összejöhetünk....és ez mindenképpen bizakodásra ad nekem okot2010. júl. 17. 18:35
1/3 anonim válasza:
Felmelegítve csak a töltött káposzta, bár sablonos, de tapasztalataim alapján mindegy egyes kibékülés, egy önmegerőszakolás magunkkal szemben, főleg egy három hónapos kapcsolat után.
10 év + gyerek mellett egyszer nem árt belegondolni milyen elnne, de ugyanaz lesz a vége.
2/3 anonim válasza:
Én nem kezdenék bele megint,főleg, ha ő dobott engem. Ha a kapcsolat egyszer eljutott odáig, hogy kimondjuk: vége, akkor annak biztosan oka volt. Mivel nem szakítottam sosem úgy, hogy nem gondoltam át, ezért nem hiszem, hogy rosszul tettem. Természetesen vannak kivételek, amikor az újrakezdésből halálig tartó nagy szerelem lesz, de kevesebb, mint a rossz példa.
3/3 anonim válasza:
A srácnak az volt a baja, hogy nem feküdtél le vele. Nyilván te fiatalabb vagy, ő pedig idősebb nálad, tapasztaltabb, kellett neki a szex. Inkább keress mást, aki türelmesen kivárja, míg megnyílsz előtte. Sztem neked nem ő volt az igazi, különben lett volna szenvedély, vagy csak még túl-túl fiatal vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!