Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tart a masszív bőgés időszaka szakítás után?
első 3 jókat írt. magne b6 idegerősítő, de ha eszel banánt, az is jó. csak ne vidd túlzásba, mert szorulásod lesz tőle.
amúgy 5 perc még normális, bár én pasi után sosem bőgtem, de van aki érzékenyebb.
29/n
"Villamos után nem sírunk, jön a másik."
Ja ez jó hozzáállás ha 40 éves korára az ember 5x elvált akar lenni...
Nem baj, ha sírsz, sírj csak! Inkább sírd ki magadból minthogy magadba fojtsd a dolgokat. Csak az a baj, hogy a sírásba bele is lehet temetkezni, szóval pár nap után keress valakit (barát, családtag, akárki), akinek kibeszélhetsz mindent magadból ezzel kapcsolatban. Ha sírdogálsz előtte, az se baj! Csak sokáig ne sírdogálj egyedül, meg beszéld ki magadból, különben belesüllyedsz.
1 napig tart a bőgős időszak. Van egy barátom akinek mindent elmondok, bőgök, és ez kölcsönös.
A lehangoltság meg úgy egy hétig.
Nálam végül hónapokig tartott ez, hogy lépten-nyomon elbőgtem magam, pedig isten látja lelkem, tényleg próbáltam elterelni a figyelmem, és továbblépni.
Majdnem egy évig voltunk külön...Szeptemberben újra összejöttünk, azóta együtt vagyunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!