Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pár hete e-mailbe végeztünk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár hete e-mailbe végeztünk a kapcsolatunkkal a bnőmmel. Szerintetek személyes szakítás előtt ne írjak neki egy smst hogy mégis mi van vele?

Figyelt kérdés
2011. okt. 28. 19:24
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Nekem ez magas.
2011. okt. 28. 19:26
 2/5 anonim ***** válasza:
minek szakitotok élöbe is? ha már kimondtátok... de ez rajtatok áll. ha nem váltok el haraggal hanem barátok maradtok akkor simán megkérdezheted. én is beszélgetek az exemmel azota is miota szakitottam vele.
2011. okt. 28. 19:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez nekem is magas!

Mail-ben már kimondtátok, hogy vége...

Most SMS-ben megkérdeed tőle, hogy mikor tudtok szóban szakítani?

NE!

Hagyd a fenébe.

2011. okt. 28. 19:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Személyesen is akarok, mivel a cuccomér el akarok menni majd hozzá. Csak személyesen is kéne, mégse szakíthatok csak úgy levélbe. Az olyan személytelen.
2011. okt. 28. 19:42
 5/5 anonim ***** válasza:
ha csak a cuccod kell, akkor ne személyeskedj. írj rá, hogy mikor mehetnél át a cuccodért és ha majd ott leszel, akkor meglátod, hogy tudtok-e beszélni.
2011. nov. 22. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!