Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond a kapcsolatunkkal? Szerintetek megcsal?
egyet kell értsek 18:27-el, a 75%ossal.
Kismillió dolog, és részlet van, amin bukhat, vagy állhat a dolog, az élettörténeteket meg egy napig írhatnád gondolom:)
22L
18:30 vagyok
Azon gondolkoztam, hogy végül is nem kell feltétlen arra gondolni, hogy nem szeret, vagy van valakije.
Nem lehet, hogy van valami problémája? Ami tőled esetlegesen teljesen független, csak nem mondja el, hogy ne idegesítsen, vagy ijesszen meg vele. Gondolok itt betegségre, anyagi gondokra, vagy valami lelki problémára.
megint én vagyok! nah, valamicskét értek ezekhez a "szerekhez"
Ha csak fehérje van nála, tömegnövelő, ezek por alakúak, (vödörben, vagy dobozba, vagy nagy zacskóban van), multivitamin, ízületerősítő, (ezek elég nagy kapszulák), akkor ezektől nem szabadna bajának lenni.
Viszont, ha találsz nála gyanús kis bogyókat, amiket eddig még nem láttál, olyan, mint a gyógyszer levélben van. Na akkor kezdhetsz gyanakodni, hogy szteroidozik! De azt meg nem árulják polcokról, meg elrejtené szerintem.
Még esetleg olyan baja lehet, (mivel írtad, hogy izomlázra fogja) hogy ha nem szed ízületerősítőt, akkor bizony lehetnek fájdalmai főleg, ha nagy súlyokkal dolgozik. Párommal is ez volt, borzalmas fájdalmai voltak, de csak akkor vallotta be, mikor már rendelte az ízületerősítőt.
Így kapásból ennyit tudok mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!