Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szakítás után mennyi idő kell még újra nyitottak lesztek egy kapocslatra?
Nekem személy szerint általában kell pár hónap/fél év, míg fel tudom dolgozni, de attól is függ, hogy milyen volt a kapcsolat, ami véget ért, és hogy ért véget.
Ha én szakítottam, mert nekem nem volt már jó, akkor hamarabb készen állok egy újra, mintha engem dobnak, miközben én még fülig szerelmes vagyok.
Erre nincs válasz mert nem lehet általánosítani!
Sok dologtól függ, mennyire szerették egymást, milyen emberek. stb..
nekem 2 és fél év sem volt elég
21/L
Ez attól is függ, hogy hogyan lett vége... Volt egy majdnem 4 éves kapcsolatom, aminek a vége után 1 hónappal már új kapcsolatba kezdtem.
Most egy teljesen más helyzetben vagyok, 1,5 hete szakítottunk a volt barátommal, és bár csak 5 hónapot voltunk együtt, tudom, hogy most egy hónap nagyon kevés lenne, valószínűleg ennél sokkal hosszabb ideig fog tartani a tovább lépés (bár az elhatározás megvan, és próbálom jól érezni magam több-kevesebb sikerrel, de tudom, hogy ehhez még sok idő kell)
Viszont azt is tudom, hogy az időn kívül nem nagyon segíthet semmi és senki, ezért eszem ágában sincs "pótlékot" keresni, aki elfeledtetné velem... nem tartanám ezt tisztességes dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!