Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kié a kezdeményező szerep...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kié a kezdeményező szerep manapság?

Figyelt kérdés

Minap vonattal utaztam és leült mellém egy nálam talán kissé idősebb srác. Mellettünk a másik oldalon két üres ülés volt, nyugodtan ülhetett volna oda is, ha akar. De ő mellém ült.

Már éppen kezdtem megörülni, hogy bizonyára akar valamit és mindjárt benyög valami szórakoztatóan hülye dumát, hogy megpróbáljon megfűzni. Nem lett volna ellenemre.

De nem. Rövid zavart nézelődés után elővette a mobilját és játszani kezdett rajta. És ez így ment 40 percig, végül leszállt.

Elgondolkoztam. Kié a kezdeményező szerep manapság? Olvastam egy könyvet, amiben az állt, hogy a pasik szeretik a kihívásokat, meg kell nekik hagyni az első lépést... de megyek az utcán, beülök bárhová, történjen akármi, a pasik csak megnéznek maguknak, meresztik a szemüket, majd mintha mi sem történt volna, köddé válnak. Hogy leszólítsanak, az nagyon ritka. Miért? Ha egyszer állítólag szeretik, ha meg kell hódítani valakit... Vagy manapság már a lányoknak kell kezdeményezni? Ha tudom, hogy bejövök valakinek, menjek oda hozzá?

Párok! Amikor megismertétek egymást, ki kezdeményezte az egészet?

A válaszokat előre is köszi.

2009. dec. 21. 10:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%
Azért csinálják ezt mert, megunták a sok hülye ribit. És ezt komolyan mondom. Akihez odamennek, leszólítják, mire azok mondanak valami lepattintó szöveget, és még bunkók is. Ebből nem kérnek a pasik, inkább hagyják a francba, mivel 10 lányból 8-9 visszautasította őket bunkó módon, lekezelően. Ezért úgy vannak hogy a lányoknak kell megtenni az első lépést, ők csak közelednek, de a lány szólítsa le őket. Én ezt teljesen megértem, ezt a ribifajta lányok kúrták el, és a normális lányok is isszák a levét.
2009. dec. 21. 10:40
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk én kezdeményeztem, de emlékeim szerint neki is feltűntem (hogy mindig a közelében vagyok). Bámészkodni lehet akkor is, ha az embernek párja van, de csajozni úgy már netszesebb és ehhez hozzájön, hogy speciel én "besz*ri" vagyok :-))
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

utolsóhoz

21F

4/13 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Nos, ahogy a nők sem egyformák úgy a férfiak sem, tehát közel sem minden férfi szereti ilyen téren a kihívásokat, vannak félénkebb és kissé gátlásosabb férfiak is akiknek az első lépések eléggé nehéznek bizonyulnak. Persze erről a nők is tehetnek akik egyre önállóbbak és kihívóbbak manapság és sokan simán szemberöhögik a férfit, megalázzák ha az éppen valamit elügyetlenkedik és aztán az önbizalomnak meg lőttek. Ez van sajnos, manapság kicsit nehezebb a férfiak dolga ilyen téren.

Éppen ezért azt mondom, nyugodtan megteheti a nő is az első lépést ha arról van szó. Főleg ilyen helyzetben amiben te is voltál, amikor a nőnek tetszik a férfi, de látja a férfin, hogy kicsit bizonytalan, akkor sokat segít ha a nő kicsit segít neki.

22/F

5/13 anonim ***** válasza:
100%

hát ez a helyzet nagyon ismerős.. pasi vagyok..

velem is volt már ilyen.. olyankor, amikor nincs elég önbizalmam, vagy épp foglalt vagyok.. olyankor csak nézelődöm.. (egyébként vonaton nagyon jókat lehet beszélgetni :)

amugy nemtudom.. nem csináltál rosszul semmit.. csak annyira fél a pasik többsége a visszautasítástól.. hogy ha meglát egy helyes lányt, eljutnak a szemezésig, aztán vesz egy nagy levegőt, és leszáll... és utána meg depizik h megint béna volt.. :) nagyon kevesen vannak azok akiben akkora magabiztosság van, hogy bármikor leszólítsanak valakit.. (az okát most nem fírtatom, mert nem akarok vitát senkivel:)

de azt mondjuk csinálhatod, hogy egyértelmű jeleket adsz, és a pasi megszólít, és akkor meglesz az a tudata h kezdeményezett.. :)

legyen szép napod

2009. dec. 21. 10:47
 6/13 anonim ***** válasza:
71%

Azért az hogy melléd ült...ömm, bocsi, de ez azért nem túl biztos jel...

Talán arra gondolt, hogy melléd ül, azt talál talán, lesz 1-2 szóváltás köztetek...mennyi az idő, hogy esik a hó ilyenek...

Csak nyitva hagyta a lehetőséget...

2009. dec. 21. 10:47
 7/13 anonim ***** válasza:
71%

Mondjuk ülhetett azért melléd mert az volt a menetirányba:P

Nem mindenki szeret háttal utazni( én sem)

2009. dec. 21. 10:55
 8/13 anonim ***** válasza:
68%
komoly dolgok ezek...
2009. dec. 21. 11:00
 9/13 A kérdező kommentje:

A másik két szék is menetirányban volt.

Köszi a válaszokat, nagyon hasznosak^^ Most már megvilágosodtam:D

Jah, mindenkit felpontoztam.

2009. dec. 21. 11:03
 10/13 anonim ***** válasza:
72%

Engem nem pontoztál fel ):

Pontozz fel engem is a 11:00-ás vagyok ((((((:

2009. dec. 21. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!