Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annak a lánynak, aki nem kezdeményező tényleg nem sok az esélye?

Figyelt kérdés

Maradi vagyok, hiszek abban, hogy a fiúnak kell kezdeményezni.

De mostanában elgondolkodtam, hogy stílust kéne váltanom, mert még az értelmes srácok is a ribikre buknak.

Szóval, ha rámászok a fiúkra több az esélyem? Legyek én törtető vadász a fiúk helyett?

2010. febr. 24. 10:07
 1/8 anonim ***** válasza:
58%

Nem.

Amit mondtál az kb olyan hülye általánosítás, mint h minden jó csaj k.rva.

Ha nem oylan leszel amilyen vagy eredetileg, az neked is csak frusztráltságot fog okozni

2010. febr. 24. 10:12
 2/8 anonim ***** válasza:

hm...

szerintem ne ,inkább annyit mutass magadból hogy ne lehessen félre érteni,de azért kellő bátorságot önts a pasikba.ha nagyon hamar megkaphatnak akkor nem leszel érdekes (személyes tap. egy pasi)

2010. febr. 24. 10:12
 3/8 A kérdező kommentje:

Szerény véleményem szerint mesterien flörtölök, szóval, szemmel, mimikával és gesztusokkal, de mire a fiú odáig jutna, hogy odajön, vagy ha már odajött megcsókol, addigra egy könnyebben kapható leány karjaiba kerül.

Elég jó színész vagyok el tudnám én játszani a ribancot is, csakhogy nem füllik hozzá a fogam.

Így viszont nem kap semmi pozitív visszajelzést az önérzetem, mert én maradok hoppon. :S

2010. febr. 24. 10:34
 4/8 anonim ***** válasza:
vadászhatsz csak nem biztos hogy egyenlőek lesztek a kapcsolatban, nyilván te leszel az erősebb mert benned van több "kurázsi". én lány vagyok és én a férfiakkal kapcsolatban gondolom így amit te leírtál. általában a kapcsolataim az én kezdeményezésemmel születtek és mind véget ért... innentől megvárom az igazi férfit, aki nem balf@sz ahhoz hogy leszólítson egy lányt.
2010. febr. 24. 10:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Én kezdeményező vagyok, szeretek vadászni :) Nem jön be, ha engem szednek fel... Állandóan megkapom, hogy túl rámenős vagyok és a pasik panaszkodnak, hogy az olyan lányokat szeretik, mint pl te. Szóval szerintem nehogy változtass. Csak rossz helyen keresgélsz.
2010. febr. 24. 11:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Mindig légy önmagad! Sose játsz meg olyat ami igazából nem is te vagy, mert ha a srác abba a stílusodba szeret bele és a végén kiderül, hogy csak színjáték volt akkor faképnél hagy
2010. febr. 24. 16:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Bizony, én is maradi vagyok és bizony csupa olyan pasi udvarol aki nem jön be.

Aki meg bejönne, az meg szarik rám vagy azt várná el, hogy bátorítsam. De a jeleket úgysem veszik....

szerintem az a pasi, aki egy más nő karjaiba menekül, az egy nagy szar pasi! És uaolyan, mint az anő, akit választott!

Szerintem legyél olyan, amilyen vagy. De arra számíthatsz, hogy ha tetszik egy pasi, annak nem te leszel az esete, ha nem tetszik, az tuti akar tőled valamit!

Ha meg te kezdeményezel nem lesz hosszú életű (egyszeri saját tapasztalat).

2010. febr. 24. 21:52
 8/8 A kérdező kommentje:

11:35

Hát ebben egyetértünk. :D

Utsó:

Ezt én is tapasztaltam... Mindig azoknak jövök be, akik nem tetszenek. :S

2010. febr. 25. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!