Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok valóban komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok valóban komolyan gondolják a "jófiúk" szerep szerinti beosztását?

Figyelt kérdés

A sokak által hangoztatott mondás szerint a nő életében két férfi van: az egyik(rosszfiú), akivel megcsináltatja a gyerekét, a másik pedig(jófiú), akivel felnevelteti.

Bár elvileg már továbbléptünk a vadállati létből, sok nő mintha mégis ezt az elvet követné. A fiúk nagy részét barátnak, lelki szemetesládának használja, majd mikor már nincs egyedül (mert ott a gyerek), egyszerre felfedezi őket férfiként is.

Csakhogy: egy ember, még ha férfiből van is, érző lény. Ő is vágyik a szerelemre, szexre és semmiképpen nem akkor, amikor már csak jobb híján, pótléknak kell.Nekik is joguk van az élvezetekhez. Ez a velük szembeni magatartás a nők részéről egyszerűen embertelenség. A legtöbbjük ma már szabadon kibontakoztatja a szexualitását és éli az életét, míg az ilyen srácoktól elvárják, hogy türelemmel viseljék a sorsukat, utána pedig (nulla élménnyel és örömmel) legyenek jó apák és hűséges férjek.

Belegondolt már egyetlen lány is ebbe, hogy mekkora abszurdum ez az egész?

2011. máj. 30. 22:23
1 2
 11/20 szamóca.. ***** válasza:

a génállomány hasonlóságát, a rokonság közelségét nem a bicepszed méretéből következtetjük ám ki:)

igen, egy erőteljes, magabiztos fellépéssel átvághatod a női érzékelőket...de átvágás az? ha tudsz magabiztosan fellépni, akkor magabiztos vagy.

egyébként olvass utána a nők által érzékelt szagoknak, és a párválasztás kapcsolatának... na azt próbáld emg manipulálni ;D és nem, nem jó válasz a parfüm. az nem erről szól.

2011. máj. 30. 23:07
 12/20 A kérdező kommentje:

szamóca

Azért írtam, mert vannak olyan srácok, akik nem kapják meg a szexet normális módon, pont a fent említett ok miatt. Ha sorra nemet mondtok nekik, akkor elvileg elítélni sincs joga őket egyetlen nőnek sem.

2011. máj. 30. 23:08
 13/20 szamóca.. ***** válasza:
felőlem mehet k*rvázni, de azért azt legalább igényesen csinálja. ne a soroksáriról akasszon le két szifkás rib*ncot... bár mondom, értelmetlen... minden pasi meg tud dugni valakit ha meg akar, más kérdés hogy lehet nem akarja eléggé
2011. máj. 30. 23:11
 14/20 A kérdező kommentje:

szamóca, ebben (mármint a szex részében) tévedsz

a másikban tényleg lehet valami(az illatok), majd utánaolvasok

Még egy kérdésem lenne akkor: mi a helyzet azokkal, akik sikertelenekből lettek nőcsábászok? Mert hallottam már pár ilyen emberről! Nekik az illatuk is megváltozott?

2011. máj. 30. 23:15
 15/20 szamóca.. ***** válasza:

nem feltétlen... azért ez nyilván több tényezős, nem csak az illat játszik közre.

hiába van valakinek mondjuk számomra potenciális "illata", ha mellé semmi más nem vonz benne, és elképzelhető az is, hoyg oylat találok akinek az illata nem győz meg, de egyébként mégis vonzódom hozzá.

ez az illat dolog ha jól emlékszem a rokonsággal függ össze, de nem akarok butaságot mondani inkább olvass utána... valami olyasmi a lényeg, hogy az olyan illatokat találják a nők vonzónak, amelyet azok a férfiak bocsátanak ki akikkel a legjobb az utódlási arány, de már fél éve volt mikor ebből vizsgáztam úgy hogy most inkább nem akarok konkrétumokat mondani:D

e mellett viszont szerepet játszik ugye hogy mennyire áll közel a génkombinációja a nőhöz (szimpátia miatt), és hogy mennyire erős az adott férfi génállománya.

és itt jön képbe a kérdésed leginkább: minél erősebb, a férfi minél jobb géneket hordoz, ugye annál függetlenebb, önállóbb, erősebb lesz - és ez az amit ti "rosszfiúnak" hívtok. egyébként akkor már ide csatolom:) hogy az egzisztencia, a nők "pénzéhsége" is ide tartozik. hiszen nyilván az a férfi aki feltört mondjuk vezérigazgatóvá, sokkal jobb génekkel és öröklött tulajdonságokkal rendelkezik (konyhanyelven persze ami az igazgatót illeti)

2011. máj. 30. 23:23
 16/20 A kérdező kommentje:

oké

Ami viszont a pénzt illeti, én kicsit földhöz ragadottabb vagyok. Sok nő a kész jóba akar belecsücsülni és nem akar dolgozni. Én így látom.

Remélem, nem gázoltam bele senki önérzetébe! :)

2011. máj. 30. 23:30
 17/20 szamóca.. ***** válasza:
abban is van igazság, de ennyire nem találom általános érvényűnek, ahogy azt felfújjátok.
2011. máj. 30. 23:32
 18/20 anonim ***** válasza:

Tegnap 22:55 vagyok

Annyit szeretnék még megemlíteni, hogy ugyan lehet, hogy általában ez az ún. alfa-keresés működik a csajoknál, ám ez nem mindig van így (százalékos arányokat nem érdemes vitatni). Azonban gondoljunk bele, mi lenne, ha pl. gorillák lennénk.

Vegyünk valami közösséget, mondjuk egy kisebbet, mint egy utca/háztömb. Milyen lenne, ha adott közösségben mindig összejönnének a férfiak egy jót verekedni, és az dugna meg minden csajt, aki nyert a bunyóban. Azért ennél jobb a helyzet.

A sikeres emberekhez való vonzódás jelensége áll fenn mindig. Van, aki alapból nem vágyik két rózsadombi villára, három nyaralóra stb. (nem hinném, hogy nemfüggő).

Meg egyébként sem jut minden nőnek ún. sikeres pasi, mert ahhoz sokan vagyunk. Ez persze nem azt jelenti, hogy minden lány azzal kel fel minden nap, hogy "b@ssza meg, nekem sikeres ember kell", aztán ha mégsem jön össze neki, akkor úgymond nagy szájhúzogatva megbékél egy átlagossal.

2011. máj. 31. 08:25
 19/20 anonim ***** válasza:

"A sikeres emberekhez való vonzódás jelensége áll fenn mindig"

Bocs, kimaradt egy "sem"

2011. máj. 31. 08:27
 20/20 anonim ***** válasza:

"az ilyen értelemben vett "rosszfiú" nem a tapló bunkó parasztot jelenti, hanem akinek nicns szüksége a párkapcsolatra"

Azért természetesen ez sem "normális" dolog. Egy párkapcsolatnál ideális esetben a két fél egyenrangú, és azért vannak együtt, mert megtetszettek egymásnak. Józan ésszel átgondolva, mekkora hülyeség már, hogy pl. a fiú teper, hogy megszerezze a lányt, ám az összejön valakivel, aki leszarja őt. Miután meg összejött a lánynak, akkor meg ő alázkodik meg a párjának, hogy "jaj, csak el ne hagyja". Ilyenek is vannak.

Az pedig, hogy egy nő, akinek már gyereke van, az ún. jófiúkat választja, nem tudom mennyire tudatos. De valószínűleg nem minden esetben úgy megy ez, hogy "Jaj, de jól megdugattam magam a menő csávókkal, hát gyerekem lett, keressünk egy balekot." Ez is amolyan ösztönös dolog lehet.

Erről jut eszembe egy kb. 10 évvel ezelőtti eset az egyik koliban. Az egyik szobatársam kijelentette, hogy neki "nem kell akármilyen nő". Ezen kissé felkaptam a fejem, mert senki nem tehet arról, hogy néz ki stb., csak részben. Azonban belőle is inkább az ösztönök beszéltek. Persze nálam valami olyan is közrejátszott, hogy "Fene a jó dolgodat,hogy te ezt így megteheted."

A lényeg: vannak dolgok, amiket nem lehet senkin számot kérni.

2011. máj. 31. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!