Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom valóban csak viccelt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom valóban csak viccelt vagy komolyan gondolja az egészet?

Figyelt kérdés

Pár napja levágattam a hosszú hajamat, amit már régóta tervezgettem. De nem kellett volna félnem, mert kifejezetten jól áll rajtam (láthatóan a barátom is imádja) és azzal vicceltem meg őt tegnap, hogy rövidebb hajjal sokkal magabiztosabb lettem. (Nem kicsit, hanem erős önbizalomhiányban szenvedem, +szociális fóbia.)

Erre azt felelte, hogy amikor majd (még nagyobb) önbizalmat fogok szerezni, akkor el fogom őt hagyni. Azt mondta csak viccnek szánta, de nem tudom, hogy ez valóban igaz lenne.

2023. máj. 15. 12:26
1 2
 11/14 Sunshinedoll ***** válasza:
Nekem ez azt mondja, hogy a pasid tudja, hogy ő semmi hozzád képest, és egyedül az alacsony önbizalmad az, ami miatt vele vagy, egészséges önbizalommal már rég nem lennél.
2023. máj. 15. 19:23
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ezt könyveld el viccnek, de ha további ehhez hasonló (tehát ha nem felemel, hanem inkább lenyom, vagy lent tart) dolgokat tapasztalsz, akkor gondold át, hogy kell-e ő neked.

50f

2023. máj. 15. 20:24
 13/14 Senior Séf ***** válasza:
Ő sem büszkélkedik valami nagy önbizalommal. Valószínűleg eleve már azért is jött össze veled, mert így nem fél, hogy elhagyod.
2023. máj. 17. 18:09
 14/14 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Az is lehet, hogy így gondolkodik a csávód is.

2023. máj. 17. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!