Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem múló plátói szerelemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem múló plátói szerelemmel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Azt hittem túl vagyok már rajta, eltelt két év, és véletlenül összefutottam vele. Teljesen összetört az, hogy rám mosolygott. Úgy látszik nem tudja vagy nem akarja megérteni, hogy ez fáj nekem. Pedig le van tiltva nálam.

Nem értem, hogy hiába ismerem a dolgait, és tudom, hogyha még tetszettem is volna neki, egy kínlódás lett volna vele a kapcsolat, mégis teljesen felkavar.

dec. 16. 01:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%

Hát azért azt nem lehet megtiltani hogy mosolyogjon.

Ha meg közömbös lett volna az lenne a bajd.

Tudatosítsd jobban, hogy nem vagy szerelmes...

dec. 16. 02:08
 2/16 anonim ***** válasza:
41%
Pár nap alatt túl leszel rajta.
dec. 16. 02:28
 3/16 anonim ***** válasza:
59%
Nekem is az van, két éve pont. Nem tudok mit tenni. Ezt csak az tudja mennyire fáj, aki benne van.
dec. 16. 07:23
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Dikkmooooo 🤦
dec. 16. 07:53
 5/16 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ez már túl sok elvárás, de ha nem keresi a tekintetem észre se veszem. Mielőtt letiltottam, akkoriban is folyton ő keresett, meg jött oda hozzám, pedig már megbeszéltük, hogy vége mindennek. Arra is gondoltam, hogy elküldőm csúnyán, hogy megutáljon, ha legközelebb ilyen lesz, akármennyire is gáz.
dec. 16. 08:54
 6/16 anonim ***** válasza:
52%

Még 2 év után is szenvedtek ezzel?

Hát ez csodás, már megérte feljönni ide.

Én 9 hónapja nem beszélek a plátói szerelmemmel (vagy nem is tudom, hogy nevezzem...majdnem szerelmemmel)

Legtöbbször úgy érzem már jól vagyok, de mindig jön egy mélypont mint például ma, mindenféle ok nélkül.

Pont ma gondolkoztam el rajta, hogy letiltom mindenhonnan, hátha ez segít valamit. De ahogy látom ez sem oldja meg :(

dec. 16. 11:51
 7/16 anonim ***** válasza:
52%

"Azt hittem túl vagyok már rajta, eltelt két év, és véletlenül összefutottam vele. Teljesen összetört az, hogy rám mosolygott. Úgy látszik nem tudja vagy nem akarja megérteni, hogy ez fáj nekem. Pedig le van tiltva nálam. Nem értem, hogy hiába ismerem a dolgait, és tudom, hogyha még tetszettem is volna neki, egy kínlódás lett volna vele a kapcsolat, mégis teljesen felkavar."

Azért remélem, vágod, hogy itt nem ő az, akivel bajok vannak.

dec. 16. 12:21
 8/16 anonim ***** válasza:

#6 Milyen az a majdnem szerelem?

Két év simán megvan nálam is, nem valami bíztató, ugye. Nálatok mi volt az akadály? Nem volt kölcsönös?

Mélypontok mindig jönnek, ilyenkor jössz rá, hogy nem is vagy túl rajta. Könnyen összejön az a két év.

dec. 16. 13:36
 9/16 anonim ***** válasza:
December, tényleg? Valami ilyenkor van a levegőben. Érzékenyen érint engem is.
dec. 16. 14:07
 10/16 A kérdező kommentje:

6: Nekem az sokat segített, nem volt ott zöld pöttyel, nem láttam még véletlenül sem stb. És olyan is volt most nyáron, hogy más tetszett, nem jött össze és pár hétre felülírta. Csak az nem hónapok alatt alakult ki és ezért nem volt ennyire intenzív.

7: Az én életemben az én problémáimért én vagyok a felelős. Az ő életében az ő problémáiért pedig ő. Vannak kötődési problémái, tudok róla.

8: Nem volt kölcsönös, ennyi. Egy ponton egyébként még tök korrekt módon elkezdett az ő oldaláról elhidegülni a kapcsolatunk, és én is feladtam, csak aztán valamiért elkezdte éltetni bennem a reményt. Napi szinten beszélgettünk, és amikor nem kerestem, akkor ő keresett. Tudta, hogy részemről ez több.

9: Ez full véletlen volt.

dec. 16. 15:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!