Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire jellemző hogy a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző hogy a nagy korkülönbséges kapcsolatok érdekeken alapulnak?

Figyelt kérdés
Nekem úgy tűnik hogy a szolgáltatás miatt vonzódnak a lányok elsősorban idősebbekhez (leginkább hogy a férfi hurcolja kocsival ide oda vagy fizet ezt azt stb)

tegnap 13:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
Mert, attól hogy tud hurcolkodni és fizetni IS a pasi, attól még nem lehet olyan jó ember, szenvedélyes férfi, mint egy 20-on éves? Miért kell az egyik oldalt kiemelned, a másikról meg úgy beszélni, mintha az nem létezne?
tegnap 13:50
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem 12 évvel idősebb nálam. Anno mikor összejöttünk, 24 éves voltam. Próbálkoztam korosztályomból srácokkal, de kb mind komolytalan, életképtelen volt. Párom meg talpraesett, naponta udvarolt és nem úgy, hogy a farkáról küldött képeket. Figyelmes, kedves. És igen, volt autója is. Igaz, hogy egy huszon éves Daewo, de akkor is. 10 éve együtt vagyunk és nagyon jó vele. Nem pénzes. Mindketten nettó 300 alatt keresünk.
tegnap 14:02
 3/18 A kérdező kommentje:

Nem is arról van szó hogy pénzesek hiszen ez a fogalom relatív

Mondjuk úgy hogy egy fiatalhoz képest pénzesek és általában úgy tünik hogy nem akármilyen idősebbekhez vonzódnak hanem aki szolgáltat. Aki nem az nem vonzó ha idős

tegnap 14:05
 4/18 anonim ***** válasza:
83%
Nem feltétlenül. Ha úgy nézzük, a megfelelő szellemi társ megtalálása is érdek lehet. Bármelyik legyen az idősebb.
tegnap 14:07
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Azonos korban lévőknél is elő-előfordul, hogy a csaj csak az anyagi és egyéb előnyökért van a pasival. Nehéz arányokat mondani, mindig egyénfüggő.
tegnap 14:07
 6/18 anonim ***** válasza:
25%
Egy idősebb férfi esetében egy fiatal nő jobban érzi a biztonságot, legyen az érzelmi vagy anyagi, mint egy csapongó suhanc gyereknél.
tegnap 14:08
 7/18 anonim ***** válasza:
43%
A fiatal nő azzal a "csapongó suhanc gyerekkel" van egy szinten érzelmileg és tapasztalatilag is.
tegnap 14:47
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
2 ti hogy éltek meg?
tegnap 14:52
 9/18 anonim ***** válasza:

Ha én valaha kialakítanék egy szerelmi kapcsolatot egy nálam - tegyük fel, 10-12 évvel - idősebb, de akár fiatalabb férfival, azt kb. a 4-es, 6-os és a 2-es írták le jó példaként, hogy miért tenném. Plusz, mert megfogott a személyiségével, valamivel, ami csak belőle jön, ami ő, és mert megszerettem, mint embert. (Nyilván az sem árt, ha külsőre is vonzó, sármos a pasas, nem vagyok álszent.)

Egyébként meg ha valakit szeretünk - mivel jobb esetben a kapcsolat eleve kölcsönös(!) szereteten alapszik - akkor igenis benne van a pakliban, hogy szeretjük "furikázni" a másikat, mert vele EGYÜTT történik az egész, addig is vele lehet lenni, meg még segíteni is lehet neki, tehát, nézőpontom szerint win-win a szitu. Ha te szeretsz valakit, nem teszel neki szívességeket, nem akarsz a kedvében járni, kérdező?

(Nyilván ez egy egyoldalú kapcsolatban nem biztos, hogy viszonozva van... de ez meg nem az életkortól fog függeni, hanem az adott embertől.)

A pénzről meg csak annyit, hogy én sokszor kellemetlenül élem meg, ha a másik fizet helyettem valahol, ugyanis dolgozó, felnőtt nő vagyok, és el tudom tartani magamat, ez meg kicsit a ki(el)tartott lányokra emlékeztet. Alapvetően senkitől nem várom el, hogy engem furikázzon, vagy meghívjon erre-arra, mert megoldom az életem magam is, de ha ezt önzetlenül teszi, szeretetből, annak én nagyon tudok örülni. (Nekem még nincs kocsim, de ha lesz (tervezem, hogy veszek), majd én is tudok "furikázni" másokat! :P )

Szóval, nem tudom, ki vagy mi frusztrál ennyire téged, de hidd el, nem mindenki -valamiért- van együtt a másikkal...

És a fentieket annak tükrében is így gondolom, hogy nincs túl sok szerencsém a szerelmi életemet illetően mostanság...és a férfi által "nyújtott" biztonság sem feltétlenül anyagi természetű, hanem ha közösen vállalunk valamit/egymást, a kapcsolatot, akkor tudom, hogy ott van, számíthatok rá, jóban és rosszban, nem fog átb..ni, megcsalni, stb., hanem kitart a döntése mellett, azaz mellettem. Nekem ez a biztonság fogalma. (Amúgy meg minden csak nézőpont kérdése, mert pl. smasszeréknál az megint mást jelentene.=)

tegnap 14:58
 10/18 anonim ***** válasza:
74%
Akiket ismerek barátnőimet idősebb pasikkal, azok egyszerűen csak ehhez a típushoz vonzódnak... Pici apa-komplexus szerintem. De biztos létezik érdek-kapcsolat is, de ez lehet a ritkább. Fiatalabbak közt is vannak gazdagok.
tegnap 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!