Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző hogy a nagy korkülönbséges kapcsolatok érdekeken alapulnak?
Nem is arról van szó hogy pénzesek hiszen ez a fogalom relatív
Mondjuk úgy hogy egy fiatalhoz képest pénzesek és általában úgy tünik hogy nem akármilyen idősebbekhez vonzódnak hanem aki szolgáltat. Aki nem az nem vonzó ha idős
Ha én valaha kialakítanék egy szerelmi kapcsolatot egy nálam - tegyük fel, 10-12 évvel - idősebb, de akár fiatalabb férfival, azt kb. a 4-es, 6-os és a 2-es írták le jó példaként, hogy miért tenném. Plusz, mert megfogott a személyiségével, valamivel, ami csak belőle jön, ami ő, és mert megszerettem, mint embert. (Nyilván az sem árt, ha külsőre is vonzó, sármos a pasas, nem vagyok álszent.)
Egyébként meg ha valakit szeretünk - mivel jobb esetben a kapcsolat eleve kölcsönös(!) szereteten alapszik - akkor igenis benne van a pakliban, hogy szeretjük "furikázni" a másikat, mert vele EGYÜTT történik az egész, addig is vele lehet lenni, meg még segíteni is lehet neki, tehát, nézőpontom szerint win-win a szitu. Ha te szeretsz valakit, nem teszel neki szívességeket, nem akarsz a kedvében járni, kérdező?
(Nyilván ez egy egyoldalú kapcsolatban nem biztos, hogy viszonozva van... de ez meg nem az életkortól fog függeni, hanem az adott embertől.)
A pénzről meg csak annyit, hogy én sokszor kellemetlenül élem meg, ha a másik fizet helyettem valahol, ugyanis dolgozó, felnőtt nő vagyok, és el tudom tartani magamat, ez meg kicsit a ki(el)tartott lányokra emlékeztet. Alapvetően senkitől nem várom el, hogy engem furikázzon, vagy meghívjon erre-arra, mert megoldom az életem magam is, de ha ezt önzetlenül teszi, szeretetből, annak én nagyon tudok örülni. (Nekem még nincs kocsim, de ha lesz (tervezem, hogy veszek), majd én is tudok "furikázni" másokat! :P )
Szóval, nem tudom, ki vagy mi frusztrál ennyire téged, de hidd el, nem mindenki -valamiért- van együtt a másikkal...
És a fentieket annak tükrében is így gondolom, hogy nincs túl sok szerencsém a szerelmi életemet illetően mostanság...és a férfi által "nyújtott" biztonság sem feltétlenül anyagi természetű, hanem ha közösen vállalunk valamit/egymást, a kapcsolatot, akkor tudom, hogy ott van, számíthatok rá, jóban és rosszban, nem fog átb..ni, megcsalni, stb., hanem kitart a döntése mellett, azaz mellettem. Nekem ez a biztonság fogalma. (Amúgy meg minden csak nézőpont kérdése, mert pl. smasszeréknál az megint mást jelentene.=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!