Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt egy nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt egy nő?

Figyelt kérdés

Kerül, hozzám se szól de sokszor lebukik ha figyel. Furán viselkedik ha más nő közelében vagyok (itt arra gondolok, ha havonta egyszer hozzámszól és mondjuk látja, hogy hív egy kolléganőm, fogja magát és elmegy se szó se beszéd és megint egy hónap csend), egy melóhelyen vagyunk, nehéz lenne elkerülni de ő kínosan próbálkozik. Amúgy esküszöm nem érdekel úgy, nem tetszik meg semmi, csak kellemetlenül érzem magam emiatt.

Kicsit furán érzem magam, mintha visszacsöppentem volna a tini korszakomba. Az a baj, hogy én elhittem, hogy lehetünk barátok de így nekem is kellemetlen a helyzet. Csak meg akarom érteni.

tegnap 17:08
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Egó és butaság az oka. Ne vedd figyelembe.
tegnap 17:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Ember, odaírtam hogy a helyzetet akarom megérteni. Nem a csajt akarom felszedni mert nem érdekel, nem nézek rá úgy. Ez a Magyar mentalitás, kötöszködjünk. Legközelebb tanulgasd a szövegértést mert most baromira beégtél
tegnap 17:26
 3/8 anonim ***** válasza:
56%
Ha nem érdekel akkor a helyzet miért érdekel? Mert érdekel a nő, max magadnak sem ismered be Mr. beégés. Az hogy nem tetszik a véleményem, egyéni probléma, én így látom és kész.
tegnap 17:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg igenis érdekel téged valahol az a nő, csak még magadnak sem vallod be. Ha nem érdekelne, mint nő, pont lexarnád, ignorálnád. De kérdést írtál ki róla, szóval pont hogy nagyon is foglalkoztat téged. Miért nem bírod akkor te szóra őt? Beszélgess vele, hátha kiderül, hogy mit akar tőled, vagy hogy mi a baja veled... lehet, hogy semmi.
tegnap 19:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Amúgy meg, ha kerül, meg kellemetlenül érzed magad a viselkedése miatt, miért is akarsz vele barátkozni? Miért hitted, hogy barátok lehettek?! Tök ellentmondásos, amiket írsz... :D
tegnap 19:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja és a Felnőtt párkapcsolatok >> Szerelem rovatba írtad a kérdést. Aham, nem érdekel a nő, kicsit sem. :P
tegnap 19:30
 7/8 A kérdező kommentje:

Választ is kapok a kérdésre vagy csak az elemzéseket? 😆

Régen közeli kapcsolatban voltunk, egy párt alkottunk de nem sokáig :)

Azt hittem hogy lehetünk barátok, meg is beszéltük, hogy ez lesz. Nagyon sokat beszéltünk erről, mielőtt felvettek volna erre a munkahelyre.

Már nem tetszik és azért szeretném tudni, hogy mi a helyzet, mert nem akarom bántani ha esetleg tetszenék még neki.

Remélem minden kérdésre kaptatok választ :) mostmár én jövök

tegnap 20:47
 8/8 anonim ***** válasza:
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
tegnap 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!