Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt egy nő?
Kerül, hozzám se szól de sokszor lebukik ha figyel. Furán viselkedik ha más nő közelében vagyok (itt arra gondolok, ha havonta egyszer hozzámszól és mondjuk látja, hogy hív egy kolléganőm, fogja magát és elmegy se szó se beszéd és megint egy hónap csend), egy melóhelyen vagyunk, nehéz lenne elkerülni de ő kínosan próbálkozik. Amúgy esküszöm nem érdekel úgy, nem tetszik meg semmi, csak kellemetlenül érzem magam emiatt.
Kicsit furán érzem magam, mintha visszacsöppentem volna a tini korszakomba. Az a baj, hogy én elhittem, hogy lehetünk barátok de így nekem is kellemetlen a helyzet. Csak meg akarom érteni.
Választ is kapok a kérdésre vagy csak az elemzéseket? 😆
Régen közeli kapcsolatban voltunk, egy párt alkottunk de nem sokáig :)
Azt hittem hogy lehetünk barátok, meg is beszéltük, hogy ez lesz. Nagyon sokat beszéltünk erről, mielőtt felvettek volna erre a munkahelyre.
Már nem tetszik és azért szeretném tudni, hogy mi a helyzet, mert nem akarom bántani ha esetleg tetszenék még neki.
Remélem minden kérdésre kaptatok választ :) mostmár én jövök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!