Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy nős férfiba mit tegyek?
Szerelmes lettem egy nős férfiba nekem is van párom. 1 évvel ezelőtt szakítottam a jelenlegi párommal ez idő alatt ismertem meg.Ő hajlandó lett volna elhagyni a családját értem de én nemet mondtam és visszamentem az exemhez. Most viszont én szeretném hogy próbáljuk meg de ő nem akarja.Elutasított hogy neki családja van. Azóta is néha írok neki de ő vagy nem vagy csak napokkal később válaszol. Állandóan rá gondolok.
Van ebből kiút?
Ez annyira szánalmas! Hoztál egy döntést, most pedig meggondoltad magad. Ez is kínos. De nem fogod fel, hogy ez a vonat elment. Ez viszont übergáz.
Mi változott egy év alatt? Gondolom, rájöttél, hogy a mostani pasiddal mégse olyan jó, ezért táncolnál vissza a másikhoz. Miért nem szakítasz?? Nem fogsz belehalni, ha kis ideig szingli leszel, és úgy ismerkedsz.
Ebben az esetben semmit sem tudsz tenni. Ha ő nem akar téged.
Szerintem örülj neki, mert valószínűleg az első körben se hagyta volna el a családját. Az ilyen férfiak javarésze csak ígérgetni szokott, hogy úgyis kilép. Nem fog 99%.
Szerintem is úgy àll a helyzet, hogy igazából elsőre sem lett volna semmi garancia az ígéretére.Ezért te inkább vissza kúsztàl a biztos rosszba.Most eszed,amit főztél.
Bocsi,de nem tudlak sajnálni,mondom ezt úgy,hogy én is nős férfit szeretek,csak én békén hagyom,még ha beledöglök is...A nem az sajnos nem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!