Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes lettem egy nős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem egy nős férfiba mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szerelmes lettem egy nős férfiba nekem is van párom. 1 évvel ezelőtt szakítottam a jelenlegi párommal ez idő alatt ismertem meg.Ő hajlandó lett volna elhagyni a családját értem de én nemet mondtam és visszamentem az exemhez. Most viszont én szeretném hogy próbáljuk meg de ő nem akarja.Elutasított hogy neki családja van. Azóta is néha írok neki de ő vagy nem vagy csak napokkal később válaszol. Állandóan rá gondolok.

Van ebből kiút?

tegnap 08:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Túl kell lépni, érzelmileg, lelkileg, minden téren
tegnap 08:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Van. Elkezdesz reálisan gondolkodni és keresel egy szinglit.
tegnap 09:14
 3/7 anonim ***** válasza:
87%

Ez annyira szánalmas! Hoztál egy döntést, most pedig meggondoltad magad. Ez is kínos. De nem fogod fel, hogy ez a vonat elment. Ez viszont übergáz.

Mi változott egy év alatt? Gondolom, rájöttél, hogy a mostani pasiddal mégse olyan jó, ezért táncolnál vissza a másikhoz. Miért nem szakítasz?? Nem fogsz belehalni, ha kis ideig szingli leszel, és úgy ismerkedsz.

tegnap 09:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Le kell zárni, ő már megtette. Nincs több esélyed.
tegnap 09:30
 5/7 anonim ***** válasza:
88%

Ebben az esetben semmit sem tudsz tenni. Ha ő nem akar téged.

Szerintem örülj neki, mert valószínűleg az első körben se hagyta volna el a családját. Az ilyen férfiak javarésze csak ígérgetni szokott, hogy úgyis kilép. Nem fog 99%.

tegnap 10:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért mondtál elsőre nemet? Nem csak azért lettél szerelmes, mert már nem kaphatod meg?
tegnap 10:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is úgy àll a helyzet, hogy igazából elsőre sem lett volna semmi garancia az ígéretére.Ezért te inkább vissza kúsztàl a biztos rosszba.Most eszed,amit főztél.

Bocsi,de nem tudlak sajnálni,mondom ezt úgy,hogy én is nős férfit szeretek,csak én békén hagyom,még ha beledöglök is...A nem az sajnos nem!!!

tegnap 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!