Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes lettem egy nős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem egy nős férfiba mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szerelmes lettem egy nős férfiba nekem is van párom. 1 évvel ezelőtt szakítottam a jelenlegi párommal ez idő alatt ismertem meg.Ő hajlandó lett volna elhagyni a családját értem de én nemet mondtam és visszamentem az exemhez. Most viszont én szeretném hogy próbáljuk meg de ő nem akarja.Elutasított hogy neki családja van. Azóta is néha írok neki de ő vagy nem vagy csak napokkal később válaszol. Állandóan rá gondolok.

Van ebből kiút?

dec. 14. 08:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
8. Mindig mást akarsz, mint aki éppen van v. lehetne... valószínűleg ez megérne egy pszichológust.
dec. 15. 14:49
 12/16 Senior Séf ***** válasza:
100%
Neki közben megjött az esze, és rájött, hogy nem is akar téged.
dec. 15. 18:28
 13/16 anonim ***** válasza:

Ugye nem akarod megcsalni vagy valami megalázót? Minden fellángolásom és szerelmem úgy el tudott múlni hogy csak vártam, álmodozni szeretek, bele élni magam milyen lenne némelyik nővel járni vagy barát lenni, de semelyikkel nem kezdtem ki mert volt, van párjuk. Az álmodozás veszélye hogy nőhet a kísértés hogy váltsad valóra. Szerintem ne játsz a tűzzel, sokan sose hitték volna hogy képesek lesznek a hűtlenségre és arra is gondolhatsz neked hogy esne fordított helyzetben bármi amiket csinálsz meg a mostani hozzá állásod a pasidhoz meg a másik pasihoz. Meg valljuk be az ijesztően sok gerincvesztett ember miatt baromi félelmetes már szinte bárkiben megbízni. Szóval ha növelnéd majd a párjukat átverők statisztikáját azzal hozzá járulsz hogy sokak hite még jobban meginogjon a megbízható párkapcsolatokban. A gerinc egyszerhasználatos dolog, az sose lesz a régi ha eldobod szerintem minimum tíz évig.

Mondják hogy ne ítéljem el végleg aki átverte a saját párját, de ha például valaki egyszer lekeverne egyet akkor valószínűleg tíz év múlva se akarnak vele össze jönni mert elkönyvelik rossz embernek. Bezzeg a megcsalókat úgy védik hogy jaj biztos valami oka volt rá, ja egyszerű, ha imádtam egy nőt akkor sem kell pl lesmárolni ennyi, úgy is tudok barátkozni hogy nem turkálok a szájában, azaz gerincesen. Ha nagyon szeretsz valakit attól lehet határokat tartani hogy ne ess kísértésbe ne jöjjön a gyenge pillanat pl nem kell állandóan közel hajolni hozzá meg szemezni meg simogatni, mert egy pillanat alatt smárolás lehet ha fellángol az érzelem és nem tudni biztosra hogy sosem fog fellángolni...

Nálam már az szakító ok ha olyan jóban vannak hogy majdnem csókolóznak, mert egy hajszálon múlik hogy megtörténjen a baj és soha nem lesz utána a szememben olyan jó nagyszerű ember mint addig amíg megvolt a gerince. Bocs ezért ha valakit megbántok.

Senior Séf egy bölcs ember lehetne őt is komolyan venni.

dec. 16. 14:06
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
#5-ösnek valószínűleg igaza van. A nős pasik tényleg csak ígérgetnek, de eszük ágában sincs válni. Válás csak akkor van, ha anyuci rájön a dologra, és kivágja. Ennek ellenére a szeretőjüket gyakran mégsem veszik el.
dec. 17. 13:47
 15/16 anonim ***** válasza:
46%
Bekopod a nejenel es aztán a tied lesz, mert kirakjak, o meg nem tud mashova menni. Szeretitek egymast allitolagy megbocsát
dec. 17. 14:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Hogy vagy?
jan. 4. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!