Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy nős férfiba, kiderült hogy én sem vagyok számára közömbös. Hogyan tartsam távol?
Nem hinném, hogy távol kéne tartanod, hiszen nem is próbálkozott, feltehetően később sem fog, ha eddig nem tette.
Kicsit túlértékeled azt, amit mondott, feltehetően mert más eddig nem mondott. Semmi nem utal arra, hogy ő is szerelmes lenne beléd.
Hát, valamelyik ujjadat meg kell harapnod, és az is fájni fog, bármelyik legyen az...
Egy 15 éve házas pasi nagyon szépeket tud mondani - a feleségén kívül mindenkinek!
Nem fogod távol tartani.
A pasi tudja hogy tetszik neked, tehát mindent be fog dobni hogy megfektessen.
És meg is fog!
Már megtetted... Felismerted, h érzelmeid alakultak ki, de hagytad, h uralkodjanak, és addig nem nyugodtál, míg visszajelzést nem kaptál, szüksége volt az egódnak rá.
Innen már hogy akarod visszafordítani? Már az első jeleknél stoppot kellett volna csinálnod, még amikor a férfi semmit nem sejtett.
Megfőzted magadat és belerángattad a másikat is.
Lelked rajta, h meddig játszogatsz. Úgy látszik szükséged van erre a tanulópénzre.
Az érzelmeket nem lehet irányítani, semmi baj.
Szar decemberre lesz, de még mindig az a jobb megoldás.
Van tapasztalatom, de jó megoldás még sohasem lett ilyen ügyekből.
Üdv. a másik oldalról. Szívesen elmondom, hogy milyen ez a feleség szemszögéből. Lassan 20 éves házassággal talán mondhatom, hogy van tapasztalat a hátunk mögött. Mindkettőnknek voltak kísértések az életünkben. A legutóbbiból most próbálunk kijutni és hiszem, hogy most is sikerül. Mi az a pár vagyunk, akik elmondják egymásnak, ha valaki iránt ilyen érzelmeket táplálunk, mint a ti esetetekben. Átbeszéljük, aztán valahogy átevickélünk a dolgon. Ha a "pasidnak" ramaty a házassága, boszorkány a neje, szörnyű az élete, akkor előbb-utóbb kilép a házasságból. Ellenkező esetben vagy szerető leszel egy darabig, vagy megmarad az egész plátói szinten. Amit jó, ha tudsz: ha titkos szerető leszel, akkor ha te lennél a párja, ugyanezt a te hátad mögött is megtenné. Vagyis gerinctelen a fazon. Szépeket mond átéléssel? Hogy oda ne rohanjak :D vagy le akarja rólad beszélni a bugyidat, vagy játsza a hősszerelmest és megengedi magának, hogy újra átélje azokat az izgalmas pillanatokat, amiket a feleségével a kapcsolatuk kezdetén.
Valamiért együtt vannak ilyen régóta. Egy ilyen hosszú kapcsolatba jönnek kísértések. Nincs olyan, hogy minden egyes pillanatban lángol a szerelem 50 évig. Értem én, hogy most el van csavarva a fejed, de ezeket gondold végig. Dolgozzatok, fejezzétek be a projektet, aztán köszönjetek el egymástól. Nagy tétben fogadnék, hogy a következő projekten egy másik nős férfival fogsz dolgozni, aki pont ennyire szépeket fog mondani és ő sem fog hidegen hagyni. Nem bántani akarlak, csak elgondolkodtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!