Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti hogyan reagálnátok arra, ha egy ismerős férfi szerelmet vallana nektek levélben, esetleg szerelmes verset írna hozzátok (nem nyálast ( aki számotokra közömbös?
Válaszlehetőség? :)
Hát, a francba nem küldeném el, hanem megmondanám, mi a helyzet. Azt írtad közömbös, amiből nem derült ki sok: ez jelentheti azt, hogy akár meg is próbálom vele, ha tényleg kiderül, hogy nem ismertem eléggé, és meghódít. Szerelmes vers: elsőre verset küldeni valakinek, furcsa. Én is írok verset, de nem akárkinek, és ezért első gondolatom valami paranoid izé lenne. Akinek az ember verset ír, az már komoly dolog, szóval elgondolkodnék, hogy így elsőre kapásból... de ha a vers valóban képvisel művészi értéket, arra felkapnám a fejem.
Lassan négy hónapja ismerem, egy munkahelyen dolgozunk, sokat beszélgetünk, de a közömbösséget olvasom ki a metakommunikációs jelzéseiből.
Az a furcsa, hogy van akivel sokkal több közöttünk a természeti átfedés, szerintem érez is irántam valamit, mégsem tudom őt szeretni. Ne kérdezzétek, miért? A szívem más rabolta el.
Hát szerintem a versírás nehez szakma. Ha egy Varró Dani szintű verset kirázna a kisujjából akkor azt mondanám:"ez igen!".
Minden más esetben kínos verset kapni, mert az illető azt várja hogy majd megdicséred, hiszen ő úgy gondolja jó a vers. Te meg vagy őszinte vagy kedves leszel...
Ha nem tetszik, akkor egy verstől sem fog tetszeni. Ha meg tetszik akkor jobb ha nem rombolja le a jó képet magáról egy rossz verssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!