Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelenül szerelmes vagyok, akárhányszor próbálom elfelejteni az illetőt, közömbös vagyok iránta, ő mindig felbukkan, provokál és újra lángra lobbannak bennem az érzelmek. Miért csinálja ezt? Ő is viszonozza az érzelmeim, vagy játszik?
velem is volt már ilyen...és tapasztalatból mondom h semmit nem érez irántad,csak szórakozásra vagy neki jó.próbáld teljesen kiiktatni az életedből. tudom h nehéz mivel nekem is az volt,egy ideig reménykedtem is h na majd most végre értékel..egy szart..ne állj vele szóba,nehéz lesz megállni,mondjuk nekem az is segített h vhogy egy időután ki ábrándultam belőle...
kell neked egy olyan alak aki csak akkor keres meg ha épp nincs neki jobb és csak unaloműzésre vagy neki jó?
Vagy az van, hogy túlértékeled a gesztusait, és fogalma sincs róla, hogy epekedsz, ezért nem is tudja, hogy viszonoznia kéne bármit.
Vagy élvezi ezt a játékot, és mindenkivel így viselkedik.
Vagy...mittudomén:-)Kérdezd meg őt is erről.
N/30
8-as ez nem lehetseges. En is ebben a cipoben jarok, valahayszor tovabb lepnek, ir valamit, megjelenik az eletemben. Most pl epp egy randin voltam,amikor o is felbukkant 2 honap utan. Mintha erezne, amikor el akarok szakadni.
Amugy kerdezo, szerintem is az a gond,hogy en is gondosan titkolom, hogy tetszik, jobban mint egy barat, mert nem akarom elijeszteni. De mar ott tartok, hogy mindegy, lesz ami lesz. Valahogy ravezetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!