Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok, de tudom, hogy reménytelenül. Mit tegyek?
Van egy fiú akibe szerelmes vagyok és látszólag neki sem vagyok közömbös..
A baj ott kezdődik,hogy elég sok ellentmondásos ok van,amiért nem működne a dolog.
A legalapvetőbb,hogy nem sok közös témánk van, eddig mindig csak ugyanazokat a dolgokat vetettük föl,ha beszéltünk.
Mondjuk engem is érdekelnek azok a dolgok, amik őt foglalkoztatják, de valahogy az összhang még sincs olyan szinten meg..
Ezen kívül sorolhatnék még számtalan okot,hogy miért nem jönne össze..
A kérdésem az lenne,hogy kiverjem őt a fejemből, vagy pedig próbálkozzak jobban kiismerni őt?
Az utóbbi verzió nehézkes lenne, mert általában sosincs egyedül,mindig a barátaival van..Elhívni meg nem akarom, szóval ennek helyben kellene kialakulnia..
Ha lenne lehetőség, ami közelebb visz hozzá, elszalasszam, vagy ne? Ha ne hagyjam annyiban, az összhang kialakulna köztünk?
Amúgy hisztek abban,hogy akiknek igazán szükségük van egymásra, azok idővel összekovácsolódnak és lehetőséget kapnak közelebb kerülni a másikhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!