Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki volt már reménytelenül szerelmes, hogy oldotta meg magában a helyzetet? Hogyan lépett túl rajta?
Elnyomtam, és idővel elmúlt. Az idő mindenre gyógyír. Meg sok sok Rammstein:D
18/L
Én nem voltam olyan vészes eset, vagyis nem éreztem "örök szerelmet" a pasi után, csak nagyon-nagyon-nagyon bejött, kicsit talán mániásan is, ezt be kell vallanom..
Szóval az én módszerem az volt, hogy több másik pasival is flörtölgettem, még ha nem is jött be az illető, és akkor rájöttem hogy azért van rajta kívül más pasi is, aki egész rendes, és még észre is vesz engem.. (a flört alatt nem egy éjszakás kalandokat értek, mert az sztem kicit beteges lenne, ha annyi férfival lefeküdtem volna, mint amennyivel flörtöltem).
Egy idő múlva már csak annyi volt, hogy ha a szemembe nézett, még mindig megdobbant hangosan a szívem, de olyankor csak hidegen arrébb néztem, mintha egyáltalán nem érdekelne. Kicsit önbecsapós módszer, de bevált, most már tovább léptem rajta :)
L
Nem léptem túl rajta, hanem megszereztem. De ha nem jön össze, akkor egyszerű: nem ő az igazi. Ha az igazival találkozol, akkor azt megérzed. És az össze is jön!
Ne lógasd az orrod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!