Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki volt már reménytelenül szerelmes, hogy oldotta meg magában a helyzetet? Hogyan lépett túl rajta?
Figyelt kérdés
Meséljétek el, sokat segítenétek vele.2013. febr. 25. 20:48
11/15 anonim válasza:
"Ha az igazival találkozol, akkor azt megérzed"
Urban Legend.
12/15 anonim válasza:
el kellett felejteni, nem volt mese. sokat jártam ki a haverokkal, szórakoztunk, dolgoztam
13/15 anonim válasza:
1,5evig nem tudtam megemészteni/felejteni,de jött egy masik srac baromi joban lettunk,haverok vagyunk de teljesen elfelejtette velem a masik sracot.
14/15 anonim válasza:
Iszonyatos mennyiségű munka, tanulás, sport, barátok, A Rammsteint nekem is bevált. De az a legfőbb gyógyír, ha felbukkan valaki, aki újra komolyan felkelti az érdeklődésedet.
15/15 anonim válasza:
Nem tudok rajta túllépni. Másfél éve szeretem és minden nap gondolok rá.
Azt hittem hogy ha nem fogom látni akkor majd elfelejtem de ez se működött, fél éve nem láttam és még mindig ő jár a fejemben.
Szerintem ha összejönnék egy lánnyal akkor el tudnám felejteni. De nincs ami motiváljon hogy próbálkozzak valakinél akit nem szeretek. Azt meg várhatom hogy majd engem akar felszedni egy csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!