Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők hogy tudják eljátszani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők hogy tudják eljátszani azt egy férfi mellett, akibe tokától bokáig szerelmesek, hogy közömbös a számukra, sokszor még azt is, hogy nem kedvelik?

Figyelt kérdés

Közben meg rá gondolva, sírva alszanak el.

Miért várják a csodát, ha még egyértelmű jelet sem adnak, még ha nem is kezdeményeznek?

2018. máj. 15. 22:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
25%
Mert aki ilyen az buta. És képes 200 évet várni a kiszemeltre, de semmit nem mutat ki neki. És persze minen férfi szemét szerinte, aki próbálkozik az azért, mert tapintatlan, hogy merészeli, a kiszemelt meg "nem veszi észre őt"
2018. máj. 15. 22:11
 2/12 anonim ***** válasza:
56%

Nekem egyszer a tanárom azt mondta, hogy poker arcom van, hát így. De amúgy ha valakibe full szerelmes lennék akkor nem várnék, megpróbálnám és majd lesz valami, de még nem voltam full szerelmes.

19L

2018. máj. 15. 22:15
 3/12 anonim ***** válasza:
67%

Van ilyen, aki akár éveket is vár, de nem tesz semmit, aztán a férfiakat hibáztatja.

De ez szerintem hibás általánosítás, a nők többsége jelzi, ha nyitott a közeledésre, de sokan akár kezdeményeznek is.

2018. máj. 15. 22:15
 4/12 anonim ***** válasza:
13%

Nem is leszel, ne félj.

2018. máj. 15. 22:19
 5/12 anonim ***** válasza:
18%
Mert igazából a szerelembe, az ábrándba, a rózsaszín álomvilágba szerelmesek, nem az adott férfiba. Amikor nincs ott a pasi, ezer fokon ég az álmodozás, egy merő Romana-regény az egész, de ha a pasi ott van személyesen, kipukkad, mint egy lufi. Ez nem a szóbanforgó férfi hibája, hanem a női természet egy különös "sajátossága". Kb. annyira érthető és logikus, mint a női nem általánosságban véve :D
2018. máj. 15. 22:29
 6/12 anonim ***** válasza:
4%
HAHA! Hibás a kérdés! Egy nő se szeret bele olyan férfiba akinek tokája van! A kérdés helyesen "kockahastól bokáig" "széles válltól bokáig" "szakálltól bokáig"
2018. máj. 15. 22:32
 7/12 anonim ***** válasza:
45%
Olvasd el Shakespeare "Sok hűhó semmiért" című darabját (vagy nézd meg az 1993-as filmet) abban van egy pár (nő ÉS férfi), akik - szingliként - folyton veszekszenek, holott szerelmesek egymásba. Aztán a darab során a rokoni-baráti társaság tagjai egy ügyes trükkel elérik, hogy végül összejöjjenek.
2018. máj. 15. 23:27
 8/12 anonim ***** válasza:
32%
Akik így viselkednek és megjátszák magukat, azok nem nők, hanem kislányok, kortól függetlenül. Egy nő tudja mit akar és nem vár a csodára. :)
2018. máj. 15. 23:47
 9/12 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem borzasztó nehéz de én is próbálom eljátszani. Próbálkoztam nála amiből kavarás lett de nála nem lett meg a tűz én meg teljesen beleszerettem. Tudom hogy nincs nála esélyem és csak még szarabb lenne a helyzet ha látszana rajtam amit érzek.
2018. máj. 16. 00:59
 10/12 anonim ***** válasza:
24%
Nem engedi az egojuk, csak mire van nekik akkora...
2018. máj. 16. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!