Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan illik egy családi autóba ültetni egy idegen nőt? Az én elveim azok, hogy szerintem hátul a hely. Az anyós ülésen a férfi sofőr mellett, csak az édesanyáknak és a szerelmének/párjának van hely. Ezek az én elveim.
Szerintem ha ketten ülnek egy autóban, akkor baromság hátraülni.
Részletkérdés.
"Ezek az én elveim. Osztjátok vagy sem."
Köszönjük Emese, hogy megosztottad az elveidet. Égtünk a vágytól, hogy megismerjük őket!
Akkor mi a kérdésed, ha nem érdekel, hogy osztjuk vagy sem? :D
Amúgy a leirásodból és a kérdés tartalmából tutira veszem, hogy most azon veszekedsz a pároddal, hogy merte elvinni az anyósülésen a csinos nőcit:D Mégis hogy képzeli, hogy oda engedte leülni?!
Legközelebb, ha elvinne valakit és az nyitná az első ajót, a párod közbeszól, hogy hé, a feleségem nem engedi, hogy bárki is ide üljön, mars hátra. :)))
Én leßarom, hogy ki hova ül.
Idegen nők szívhatnak a férjeddel egy levegőt? Jézusom.
Kérdés akart lenni, osztjátok vagy sem???
Illetve szerintem van utazási etikett, amit épp a feszültség elkerülése érdekében, mindenkinek érdemes betartani. Ha randizol akkor persze ülj előre, de szerintem nem érdemes egy másik nőnek elől ülni, provokálva ezzel a családos férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!