Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan illik egy családi autóba ültetni egy idegen nőt? Az én elveim azok, hogy szerintem hátul a hely. Az anyós ülésen a férfi sofőr mellett, csak az édesanyáknak és a szerelmének/párjának van hely. Ezek az én elveim.
Mivel a barátom 190, én 160 és az utasaink nagyrészt magasabbat nálam, akkor én ülök hátra, mert én elférek.
Neked elég nagy gondjaid vannak.
Ez van mikor a butaság és a tudatlanság találkozik. Elárulom neked, hogy egyébként az anyósülés a legveszélyesebb hely, ha baleset történik. Nem hiába a gúnyneve "anyósülés". Ennek fejében kívánom is, hogy csak te ülj ott, jobb is nekünk ha megszabadul a világ egy ilyen primitív parazitától, akiből semmi haszna az emberiségnek.
Egyébként meg nekem édes mindegy kit ültet az első ülésre, nem ettől függ, hogy megcsal-e vagy sem. Az elveidet szerintem inkább húzd le a wc-n, mielőtt még téged dobnak ki.
Te jó ég... :D
1. Kommunikálni is könnyebb, ha elől ül.
2. Szerintem ebben semmi nincs.
3. Kérdező, ezek szerint a kamasz gyerekemet is ültessem hátra, mondván, hogy ez anyád és öreganyád helye?
4. Édesanyám szívesebben ül hátul, az anyós ülés mögött.
5. Az asszony is simán beül hátra közös családi útnál és a fiúnk akkor is elől ül, mivel a kölyök 170+ centi, a feleségem meg csak 155.
"Hogyan illik egy családi autóba ültetni egy idegen nőt?"
Bele egyenesen a sebváltóba. Apáéba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!