Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan illik egy családi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan illik egy családi autóba ültetni egy idegen nőt? Az én elveim azok, hogy szerintem hátul a hely. Az anyós ülésen a férfi sofőr mellett, csak az édesanyáknak és a szerelmének/párjának van hely. Ezek az én elveim.

Figyelt kérdés
Osztjátok vagy sem. Szerintem ez alap illem

2018. máj. 14. 12:25
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
95%
Te a mult szazadbol jottel?? Hatrauletni bunkosag.
2018. máj. 14. 15:13
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha az idegen nő 14 év alatti, akkor szerintem is nagyobb biztonságban van hátul. Egyéb esetben ha nincs eü oka akkor bunkóság hátra ültetni bárkit is ha 2-en vagytok.
2018. máj. 14. 15:22
 33/38 anonim ***** válasza:
80%

Megsúgom, Apát sokkal nagyobb kísértések érik, mint hogy Mucika mellette ül az első ülésen.

Remélem, nem áll ellen nekik, ilyen feleség mellett.

2018. máj. 14. 15:35
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

"férfi sofőr mellett, csak az édesanyáknak és a szerelmének/párjának van hely"

Ezek szerint a saját nagyobb gyereke vagy akár a sofőr apja sem ülhet ott. Hogy ez honnan jött nem tudom, úgy látszik senki nem hallott még erről az illemről.

Ha valakinek saját sofőrje van ott lehet, hogy hátra ül nemtől, kortól függetlenül az illető, de barátok, ismerősök és idegenek közt is akik valamiért együtt utaznak ez enyhén szólva furcsa.

2018. máj. 14. 16:36
 35/38 anonim ***** válasza:
78%
nem csoda, hogy a férjed megcsal Zsuszikám...
2018. máj. 14. 17:29
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Tekintve, hogy hátul ülve 10/9 elhányom magam, szerintem nincs miről beszélni :D
2018. máj. 14. 17:38
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Kapaszkodj meg én már szemeztem pasival a visszapillantó tükörbe úgy, hogy ő vezetett èn meg hátul ültem! Elől egy barátnőm ült, így neki esélye sem volt erre... :D
2018. máj. 14. 18:03
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Megdughatja ám a hátsó ülésen is, nem csak az elsőn. :D
2018. máj. 15. 08:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!