Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan illik egy családi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan illik egy családi autóba ültetni egy idegen nőt? Az én elveim azok, hogy szerintem hátul a hely. Az anyós ülésen a férfi sofőr mellett, csak az édesanyáknak és a szerelmének/párjának van hely. Ezek az én elveim.

Figyelt kérdés
Osztjátok vagy sem. Szerintem ez alap illem

2018. máj. 14. 12:25
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
95%
Ha ilyen szinten hárpiáskodsz, a pasid hamarosan nem csak az autója ülésébe fogja beleültetni a csinos nőket....
2018. máj. 14. 12:55
 12/38 anonim ***** válasza:
93%
Én inkább téged osztanálak. Milyen nőknek lehet férje...
2018. máj. 14. 12:58
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Pszichopata hajlamaid vannak.
2018. máj. 14. 12:59
 14/38 anonim ***** válasza:
88%
utazási etikett :D
2018. máj. 14. 13:00
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Abban az esetben max., ha a férfi párja is velük utazik. Máskülönben az nem "bérelt hely". Akit meg ezzel lehet provokálni, hát annak igencsak elmentek otthonról.

Sztem inkább az az alap illem, hogy nem hátrautasítjuk a nőt, mert az meg úgy néz ki, mintha a férfi lenne a csicska sofőr.

2018. máj. 14. 13:00
 16/38 anonim ***** válasza:
98%
Igazán nevetséges, szánalmas "elvek", büszke lehetsz magadra. :D Ezt kapd, ki, volt, hogy amikor többen utaztunk egy autóban, a barátnőmet lazán odaültettem előre a férjem mellé - méghozzá azért, mert 15 centivel magasabb nálam és egyszerűen így volt kényelmesebb mindenkinek. Durva mi? :D
2018. máj. 14. 13:01
 17/38 anonim ***** válasza:
95%
Te tuti fèltékeny vagy erre a nőre! Felôlem bármilyen csinos nő beülhetne a férjem mellé!
2018. máj. 14. 13:09
 18/38 anonim ***** válasza:
98%

Párom rendszeresen visz el magával kollégákat, kapaszkodj meg, néha nőket, és képzeld, ülnek előre is, sőt még a széket is elállítják.

És ez engem nem izgat. Te meg csak féltékeny vagy a semmire.

27N

2018. máj. 14. 13:15
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Ha ketten ülnek a kocsiban, nyilván előre fog ülni, ez alap.

Ha meg többen vannak, akkor nálunk általában az ül előre, akinek a leghosszabb a lába, mert az férne el legkényelmetlenebbül hátul, függetlenül attól, hogy feleség vagy kolleganő vagy szomszédmarcsi.

Ez alól kivétel, ha mondjuk csak eldobnak valahova, mert akkor nyilván a hozzátartozó ül előre, hiszen egyedül ő megy haza a sofőrrel, minek ülne át útközben.

2018. máj. 14. 13:24
 20/38 anonim ***** válasza:
98%

Egyedül taxiban ülök hátra.

Azonkívül szerintem pont nem illik azt mondani, hogy "figyi, légyszí ülj hátra, ide csak az anyukám és a csajom ülhet". Baromi gáz szerintem.

Azt hiszed, ha nem a páros mellett ül a nő, attól még nem dughatja meg? Kis naiv... :)))

2018. máj. 14. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!