Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan illik egy családi autóba ültetni egy idegen nőt? Az én elveim azok, hogy szerintem hátul a hely. Az anyós ülésen a férfi sofőr mellett, csak az édesanyáknak és a szerelmének/párjának van hely. Ezek az én elveim.
Abban az esetben max., ha a férfi párja is velük utazik. Máskülönben az nem "bérelt hely". Akit meg ezzel lehet provokálni, hát annak igencsak elmentek otthonról.
Sztem inkább az az alap illem, hogy nem hátrautasítjuk a nőt, mert az meg úgy néz ki, mintha a férfi lenne a csicska sofőr.
Párom rendszeresen visz el magával kollégákat, kapaszkodj meg, néha nőket, és képzeld, ülnek előre is, sőt még a széket is elállítják.
És ez engem nem izgat. Te meg csak féltékeny vagy a semmire.
27N
Ha ketten ülnek a kocsiban, nyilván előre fog ülni, ez alap.
Ha meg többen vannak, akkor nálunk általában az ül előre, akinek a leghosszabb a lába, mert az férne el legkényelmetlenebbül hátul, függetlenül attól, hogy feleség vagy kolleganő vagy szomszédmarcsi.
Ez alól kivétel, ha mondjuk csak eldobnak valahova, mert akkor nyilván a hozzátartozó ül előre, hiszen egyedül ő megy haza a sofőrrel, minek ülne át útközben.
Egyedül taxiban ülök hátra.
Azonkívül szerintem pont nem illik azt mondani, hogy "figyi, légyszí ülj hátra, ide csak az anyukám és a csajom ülhet". Baromi gáz szerintem.
Azt hiszed, ha nem a páros mellett ül a nő, attól még nem dughatja meg? Kis naiv... :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!