Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek. Mitől érzitek nőnek magatokat egy férfi mellett?
Van egy olyan problémám hogy van egy nagyon jó barátom, én igazából picit többet érzek iránta de mivel van palija így nem közöltem vele ezt még. Szóval az a helyzet hogy nem igazán kap elég törődést a barátjától így nem is érzi magát nőnek és össze van zavarodva eléggé és olyanokat magyaráz már be magának hogy ő nem is nő hanem "genderfluid"(?). Hogy lehetne úgy éreztetni vele BARÁTKÉNT hogy igazán nő? Hogy segíthetnék neki ezzel kapcsolatban?
Illetve plusz infóként annyit hogy ő biszex.
(Mertem ide írni a kérdést mert ő betöltötte a 18 at én meg vagy már 4 éve :P )
Attól nő a nő, hogy annak érzi magát.
Ha ő nem érzi magát 100% nőnek, akkor nem érzi. Én sem vagyok híve a soksok új megnevezésnek, de sok ember érzi magát a szürke zónában férfi és nő között, mégis a legtöbben megalkusznak.
Én teljesen nőies nőnek érzem magam attól, hogy a tükörbe nézek, látom a puha bőrömet, a nagy melleimet, a karcsú derekamat, havonta érzem, hogy vannak női szerveim. Szexben szubmisszív vagyok férfiakkal, nőkkel egyaránt.
Jelenleg egy heteroszexuális kapcsolatban vagyok ettől függetlenül. És nem a barátom miatt érzem magam nőnek. A barátod sem a tőled kapott "megerősítés" miatt fogja magát társadalmi nőként elkönyvelni.
Helló!
Kettes válaszoló vagyok,reagálnék a hármas kommentre.A csoki lehet hülye példa,de ha érted a lényeget,írhattam volna parfümöt vagy egy doboz sört is,tök mindegy.Azt akarom ebből kihozni,hogy az illető gondol rám,mert fontos vagyok neki.Elmegy valahová,meglát valamit,meglep vele,mert tudja,hogy ezzel örömet okoz nekem.Nem azzal,hogy megvesz kilóra,hogy Mucika,most elviszem a p..dat Görögbe,nem...azzal,hogy törődik velem.Aminek én örülök,boldog leszek,ergo ragyogni fogok mellette.A boldog nő meg igazán nő.Ha melegítőben van,ha Chanelban két réteg alapozóval.Én így látom.Szerintem ettől nő a nő,mások szerint meg mástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!