Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "Minden sikeres férfi mellett áll egy nő" mondást, hogy kell értelmezni?
1, Egy férfi a párkapcsolat mellett lesz sikeres.
2, Egyedül lett sikeres és bevonzott egy nőt.
Én úgy hiszem az első jobban megállja a helyét mivel azt látom, hogy akiknek van párkapcsolatuk többre vitték az életben, mint akik egyedül vannak. Akik egyedül is sokra vitték azoknak se lesz automatikusan barátnőjük, tehát ha a másodikra értik akkor a mondás értelmét veszti.
Csak azért kérdezem, mert volt egy vitám ezzel a mondással kapcsolatban és az első variáció mellett érveltem, és furcsa, hogy sokan másként értelmezik.
ha a megfelelő nőt fogod ki akkor nagyon sokat tud előre vinni az életben, rengeteg terhet megoszthatsz vele és testileg-lelkileg sokkal boldogabb vagy...
ám ha melléfogsz...tudod milyen egy vasmacskával úszni? :D
én várom a vitorlámat, a vasmacskákból már volt elég :D
mondjuk én a sikereimet a vasmacskák mellett is hajszoltam, csak ugye akkor olyan visszahúzással, hogy nagyon nagy erő kellett hozzá
Totál egyértelmű... a mondás azon az általánosságon alapszik, hogy a férfit rugdosni kell, hogy vigye valamire, ill. ne elégedjen meg azzal, amilye van, ha a nő lát benne potenciát, hogy többre mehet, akkor ösztönözni fogja, ki fogja hozni belőle a maximumot.
Nem is értem, hogy lehet ezt a 2. verzióként érzelmezni.
Eredetileg ez egyszer hibásan került nyomtatásba. Haszonlesővel van az eredeti, de könnyű elírni, mert mind a kettőben van n és hosszú ő.
30/f
arra,hogy ott van melletted egy megbízható háttér.
nem kell vacakolnod mindenféle apró cseprő energia rabló dologgal,mert a nő megoldja és te tudsz a nagy lóvéra,vagy a hatalomra koncentrálni.
közben meg nem vagy frusztrált sem mert rendszeres a nemi életed.
Ez azt jelenti, hogy egy támogató, jó feleség olyan potenciált hoz elő a férjéből, amire maga sem gondolta volna, hogy képes.
Meg szerintem a nők alapból sokkal jobban bánnak a pénzzel. Körülöttem is azt látom, hogy a házas sikeres férfiak nagy része a feleségük támogatása nélkül vagy el se jutottak volna oda, ahol vannak, vagy pedig a iszonyatosan ostoba pénzköltési szokásaik miatt hamar lehúzhatták volna a rolót.
Ez most kivételesen nem pasiellenes trollkodás, hanem valós meglátás :D
Ez nyilván fordítva is így van, egy támogató férj mellett a feleség is sikeresebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!