Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ugy erzem, az elejetol fogva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy erzem, az elejetol fogva nem figyel ram a parom.. Mit gondoltok, rendben van ez igy?

Figyelt kérdés

1,5 evet voltunk egyutt a parommal, mar tobbszor szakitottunk, de most en veglegesen pontot tettem a dolog vegere, mert mar nagyon szenvedtem. Sok gond volt koztunk, de az egyik legfajobb dolog az volt, hogy vegig ereztem nem figyelt ram elegge, de nem tudom, h valoban realisan ereztem-e azt, h nem torodik velem, vagy a ferfiak ilyenek alapbol?!

-mindig csak magarol beszelt, sosem kerdezett engem. Nem hagyott szohoz jutni.

-ha neha hagyta, hogy beszeljek, folyamat elfelejtette, amit mondtam neki..

-szerettem volna tole neha figyelmesseget (viragot vagy egy darab csokit kapni), amire sokaig vartam, de nem tortent meg.

-heti 2-3 napokat voltunk egyutt, (mert nem eltunk egyutt) a tobbi napon este volt 1-2 orank irni egymasnak es rendre nem velem foglalkozott iras kozben, amivel nem lett vna baj, ha nem azt beszeljuk meg, h legalabb ennyi idot egymasra szanunk/ nap.

Nem figyelt arra, amit irtam, illetve mindig joval kesobb reagalt, pedig en ra figyeltem, erdekelt a napja a dolgai, h mit mesel.

-mindig en talaltam ki a programokat, en szerveztem az utazasokat, amikhez a szabikat sosem tudtuk idoben leegyeztetni, mert keptelen volt lebeszelni az illetekesekkel.

-volt, h elment a kedvenc cukraszdamba, ahonnan maganak hozott egy kavet, nekem meg nem.

-5x megkerdezte mar, h szeretem-e pl. a madartejet, en mondtam h nem, de rendre elfelejtette..

-csomo dolgot mondtam neki, h imadom a tulipant a levendulat, az eper levet, mondtam neki, milyen helyeket szeretek, de vhogy soha nem jutott eszebe, h oromet okozzon egyikkel-masikkal

-kerdezte, mit szeretnek szulinapra, karacsonyra, de sosem azt kaptam, amit mondtam neki. Akkor, minek kerdezte?

-sexben is eloszor csak sajat maga volt a fontos, engem pont leszart.

A lenyeg az volt, h neki jo legyen es kesz. ..es lehetoleg minden egyutt toltott nap legyen minimum 1 alkalom!! Aztan ez idovel valtozott, de szolnom kellett erte tobbszor is..

-Igazabol sosem érdekelték az unnepek, h egyutt toltsuk, engem viszont annal inkabb..

-mindig vele kellett foglalkozni, kenegetni a szaraz boret estenkent, amivel nem is lett volna baj, ha pl. Velem is foglalkozik neha. 1-2x megmasszirozott, de olyan fajdalmasan, h inkabb kertem hagyja abba.

-kuldtem at neha 1-1 jo cikket neki, amirol azt gondoltam erdekelheti, de nagy reszet sosem hallgatta meg, olvasta el.

-legelso alkalommal, mikor ott aludtam nala, a mar hetek ota, gyerekei altal hasznalt agynemube fektetett..

-eljartam sportolni, ami zavarta, felajanlottam jojjon velem, de azt nem akart.

Ha szova mertem tenni, h nagyobb igenyem lenne a figyelmere, mindig hatalmas balhe lett. Kritikanak vette amit nem bantasbol mondtam neki.

Mindenre volt vmi jo valasza.

“Azert nem emlekszik dolgokra, amiket mondok, mert szita az agya”.

“Azert nem kapok rozsat, mert az exem mindig azt vett nekem.”

“Azert nem tudja kivenni a szabijat, mert nincs aki őt potolni tudna..”

“Azert nem hozott nekem is kavet, mert kiment a fejebol, vagyis 2-nknek hizta azt az egyet.”

Stb.

Stb.

Stb.

..es persze, tudod hogy szeretlek..

Persze, el akartam hinni, de a barataim szerint csak sexre hasznalt..

Azt hiszem, igazuk volt.

#szex #érdektelenség #kihasználás #figyelmetlenség #Érdeklődési szint #Nem számítok
tegnap 22:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs rendben.

Az viszont igen, hogy szamítottál.

tegnap 22:49
 2/8 A kérdező kommentje:

Mentsegere szoljon, azert peobalt valtoztani, csak sosem jott belulrol..

Es azt gondolom, ha vki szeret vkit nincs kerdes..

tegnap 22:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon sok férfi ilyen. Jelenleg én is ilyen kapcsolatban vagyok. Nem fognak ezek a fajta emberek változni és nem is lesz hosszútávú kapcsolatuk sosem emiatt. Nekik ez pont így jó.
tegnap 23:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb ne pazarolj el 1,5 évet ilyen emberekre... Ez valóban egyáltalán nem szeretet.
tegnap 23:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a legtöbb férfi ilyen :/

Viszont ez nem azt jelenti, hogy nem jogosan sértett téged a hülyesége!

Sok nő ezért marad inkább egyedül, mert a kapcsolatban érzelmileg egyedül vagyunk, a szex meg nem kettőnkről szól, hanem csak róla.

Ahogy már írták- legközelebb ne pazarolj el másfél évet az életedből ilyenre!

ma 01:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Az én párom például mindig hoz nekem olyan nasit a boltból, amiről tudja, hogy szeretem. Ezek bármilyen apróságok, szerintem igenis fontosak egy kapcsolatban. Ha ez nincs meg, akkor az kiábrándító.(És itt tényleg nem óriási dolgokra kell gondolni, csak mondjuk egy csomag sósmogyira, vagy 20 deka sajtra stb.)
ma 04:46
 7/8 anonim ***** válasza:
A leírás alapján hinned kellett volna a barátaidnak, mert ez a hapsi nem akart tőled az égvilágon semmit, pusztán annyit, hogy amikor neki jó, megkapjon. Kár, hogy másfél évig kergettél egy délibábot.
ma 08:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem normális, mint ahogy az sem, hogy azért a lábikóidat csak széttetted annak, aki még emberszámba sem vesz, és képtelen partnerként kezelni.
ma 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!