Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy párkapcsolatban minden rendben van, a felek mégis elhidegülnek egymástól?
Nekem ez volt. Én hidegültem el 8-9 év után. Tökéletes, mintaférjem volt, de valami megváltozott bennem. Borzasztóan haragudtam magamra, nem tudtam, miért történt így, csak így történt. Évről évre kezdett elmúlni felé az érdeklődésem, pedig mindent megadott érzelmileg.
Aztán 4-5 év dillemma és magamban gondolkodás után elváltam (13 év után), mert úgy éreztem, nem fair vele szemben, hogy úgy vagyok vele, hogy már nem szeretem. (Pedig már egy életet felépítettünk együtt.)
Most sokan lehülyéznek, hogy miért nem szorítottam össze a fogam és maradtam vele, ha jó, meg úgyse fogok nála jobbat találni.
Talán nem találok jobbat, de pont ezért váltam el. Mert megérdemel egy olyan társat maga mellé, aki szeretni tudja.
"#4 Hová tűnt a nőd libidója? Másnál kötött ki? :-D"
Nem.
Amúgy meg ismerősi körben is ez van mindenkinél. Egy idő után ez lesz és kész.
3
Nem feltétlen kell ehhez az, hogy a két fel között ne legyen rendben valami.
Tragédia is okozhat elhidegulest, de ennek pl semmi köze a két fel kapcsolathoz, mégis kihathat rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!