Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan, hogy egy párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy egy párkapcsolatban minden rendben van, a felek mégis elhidegülnek egymástól?

Figyelt kérdés
Ha hallottatok már ilyenről, mennyi idő után következett ez be?

jún. 9. 02:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez volt. Én hidegültem el 8-9 év után. Tökéletes, mintaférjem volt, de valami megváltozott bennem. Borzasztóan haragudtam magamra, nem tudtam, miért történt így, csak így történt. Évről évre kezdett elmúlni felé az érdeklődésem, pedig mindent megadott érzelmileg.

Aztán 4-5 év dillemma és magamban gondolkodás után elváltam (13 év után), mert úgy éreztem, nem fair vele szemben, hogy úgy vagyok vele, hogy már nem szeretem. (Pedig már egy életet felépítettünk együtt.)

Most sokan lehülyéznek, hogy miért nem szorítottam össze a fogam és maradtam vele, ha jó, meg úgyse fogok nála jobbat találni.

Talán nem találok jobbat, de pont ezért váltam el. Mert megérdemel egy olyan társat maga mellé, aki szeretni tudja.

jún. 9. 06:00
 2/10 anonim ***** válasza:
29%
A kezdeti szerelem egy idő után mély szeretetté alakul, ez teljesen normális. De ez nem szabad, hogy elhidegüléshez vezessen. Ezen viszont dolgozni kell, tenni kell a kapcsolatért. Egy életen át tartó hűség, kitartás és őszinte szeretet össze tudja tartani a házastársakat.
jún. 9. 07:54
 3/10 anonim ***** válasza:
47%
Nincs. Ha minden rendben lenne, akkor nem hidegülnének el egymástól.
jún. 9. 08:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk kissebb problémákat eltekintve minden rendben van a párkapcsolatban, alig 4 év alatt sikerült nagyon sok problémát együtt megoldanunk, ami rendkívül megerősítette a kapcsolatot. DE: a barátnőm libidója nulla lett közben. A kezdeti szenvedélyes együttlétek után most ott tartunk, hogy szerintem 2 kezemen megtudom számolni, az idén hányszor szexeltünk. Egy ideig még zavart, de mostmár egyre inkább azt érzem, hogy nem is hiányzik annyira a szex, nem izgulok fel rá. Ő se rám szerintem. Elhidegültünk. Közben minden más tökéletes. Nem tudom hogyan tovább, mert vele akarom leélni az életem, de azért ez aggasztó picit.
jún. 9. 08:07
 5/10 anonim ***** válasza:
44%
#4 Hová tűnt a nőd libidója? Másnál kötött ki? :-D
jún. 9. 08:14
 6/10 anonim ***** válasza:
44%
Általában mindenhol ez van. Minden kapcsolat látszatkapcsolat. Rendcsi?
jún. 9. 08:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"#4 Hová tűnt a nőd libidója? Másnál kötött ki? :-D"

Nem.

Amúgy meg ismerősi körben is ez van mindenkinél. Egy idő után ez lesz és kész.

jún. 9. 11:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Sok házas emberrel volt viszonyom, szóval nem tűnik el a libidó, csak az otthoni szex nem kell nekik.
jún. 9. 12:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

3

Nem feltétlen kell ehhez az, hogy a két fel között ne legyen rendben valami.

Tragédia is okozhat elhidegulest, de ennek pl semmi köze a két fel kapcsolathoz, mégis kihathat rá.

jún. 9. 20:00
 10/10 anonim válasza:
100%
Én ebben vagyok, 7éve együtt vagyunk, de szex kb 4 éve nincs köztünk és ő a férfi, én már nem kezdeményezek egyáltalán mert nagyon meguntam, lehet, hogy szakítás lesz a vége.
jún. 11. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!