Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ha megtartom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha megtartom magamnak ezt az érzést az rendben van? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó férfi barátom. Több mint 2 éve párkapcsolata van, nekem pedig kb. 1 éve ért véget a sajátom. Jóban-rosszban egymás mellett vagyunk, és miután szakítottunk a volt párommal, ő volt az, aki a legtöbbet vigasztalt. Tudom jól, hogy nem lenne szabad, de elkezdtem iránta érezni valamit, amit eddig nem. Soha nem beszéltem erről neki, mert tisztelem, és nem akarom, hogy a kapcsolata rámenjen a dologra. A szituációt nehezíti, hogy sokszor van köztünk baráti alapon testi kontaktus, például sokszor ölel meg vagy megfogja a kezem. Ilyenkor mindig jól érzem magam és meleg érzés jár át. Megfogadtam magamban, hogy eltitkolom előle, hogy hogyan is érzek, de szerintem rájött. Amikor múltkor sírtam, akkor odaült mellém, átkarolt, és úgy törölte le a könnyem hogy közben megsimította az arcom, emellett olyan közel került egymáshoz az arcunk, hogy a szívem a torkomban volt, azt hittem, csók lesz, de végül valami megzavart. Utána másnap csak összeültünk beszélgetni és megkérdezte, tetszik-e ő nekem, persze mondtam, hogy barátként nézek rá (nem akarom elveszíteni, ha esetleg bevallanám, hogy lehet, szeretem), erre mondta hogy a szemeimben nem ezt látja. Utana kicsit hagytuk ezt a történetet. Most azon vagyok hogy minél hamarabb egy új kapcsolatom legyen és az talán elterelné a gpndolataimat, viszont nagyon élvezem, amikor közelebb kerülünk egymáshoz, akár egy érintés szintjén is. Szerintetek ez a helyes döntés részemről?

2022. jan. 23. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Nők!
2022. jan. 23. 21:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
most már hogy kb. rájött már mindegy akkor akár őszinte is lehetsz vele. Megbeszélitek és ő is reagál dologra. Szerintem segíthet a tovább lépésben. Így mindig ott maradnak kérdések meg a ki nem mondott gondolatok.
2022. jan. 23. 22:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem te is tetszel neki. Vagyis ha bevallod, akkor lehet lesz köztetek valami, kérdés szegény barátnővel mi történik. Vagy otthagyja, vagy te leszel szerető.

Egy barátságnál jól meg kell gondolni, érdemes e kockáztatni, bár így csak szenvedni fogsz.

Három dolgot tehetsz:

1 Elmondod, aztán lesz ami lesz

2 Lelépsz hogy ne szenvedj, és őt se kényszerítsd választásra

3 Kivársz. Végülis amég nincs gyűrű a nőn, vagy nincs gyerek, addig van rá esély hogy tőled függetlenül mennek szét. Aztán ha ezek közül valamelyik megtörténik, akkor lépsz le.

Viszont ha emiatt ugrasz bele egy kapcsolatba, abból semmi jó nem fog kisülni, szenvedni fogsz, főleg ha ilyen szoros marad a barátságotok. Bár arra egész biztos hogy ez a srác is fog reagálni, csak kérdés hogyan, es hogy az jó lesz e neked.

2022. jan. 24. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!