Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A Valentin Napot azok nézik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Valentin Napot azok nézik le, akiknek nincs rendben a párkapcsolata?

Figyelt kérdés

Gondolom idén is megjelennek majd azok az emberek, akik igyekezni fognak a Valentin Nap ellen áskálódni, hogy az egésznek nincs értelme, meg ilyenek. Vajon létezik-e olyan nap az évben, ami ellen ennyire megy a lejáratás? Az, hogy a Valentin Napot nem lehet elpusztítani, azt jelzi, hogy a szerelem örök.

Az áskálódók vajon kik? Frusztrált szinglik vagy rossz párkapcsolatban elő emberek?

2022. febr. 9. 12:36
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
83%
Nekem semleges nap a Valentin nap, nem számít.
2022. febr. 9. 12:38
 2/43 anonim ***** válasza:
54%
Boldog bárkapcsolatban élek, de emellett magasról teszek a Valentin napra. Nem egy nap akarom megmutatni a páromnak hogy szeretem, hanem mindig.
2022. febr. 9. 12:39
 3/43 A kérdező kommentje:
De miért nem lehetne egy nap KIEMELT a szerelemnek?
2022. febr. 9. 12:40
 4/43 anonim ***** válasza:
43%

én azért nézem le, mert úgy kezelik egyesek mintha valami nagy dolog lenne, extra nyáladzás meg ilyenek, meg mekkora sértődés, ha nincs megünnepelve, meg örihari meg minden hülyeség

az év többi napján úgy marják egymást ahogy lehet, de ez a nap legyen mézes mázas nyálas meg mindenféle testnedves gusztustalanság

2022. febr. 9. 12:40
 5/43 A kérdező kommentje:
Ahogy gondolod 4-es, én erről nem nyitok vitát.
2022. febr. 9. 12:41
 6/43 anonim ***** válasza:
15%

En azert mert rozsaszin macikkal kéne kifejezni a szerelmet. Meg kisvirág meg szivecskék.(ez a marketing van mögötte)

Nekem ez dedo. Es egyuttal mérhetetlen komolytalanságra is vall. Oviban meg tinik közt még cuki, de felnott felelősséget vállaló emberek közt, akik güriznek azert, hogy a gyerekeknek enni adjanak, hogy kifizessék a devizahitelt, hogy nyáron kipréselhessenek nyaralásra, ahol a nő latastol mikulásig mos főz, a férfi meg azt lesi melyik másikkal lépne félre, vagy hogy menjen el sörözni otthonrol, meg sorolhatnám az atlagnépet, stb, egyenesen nevetséges egy rozsaszin maci meg szivecskés virág a szerelem nevében.

2022. febr. 9. 12:41
 7/43 A kérdező kommentje:
A rózsaszín maci nem aranyos egy romantikus nőnek ajándékba?
2022. febr. 9. 12:44
 8/43 Cpt_Obviously ***** válasza:
0%
4es pont mint a karácsony, vagy a szülinap nem?
2022. febr. 9. 12:45
 9/43 A kérdező kommentje:

Szóval azt mondjátok ez nem jó ajándék egy nőnek:

[link]

2022. febr. 9. 12:47
 10/43 anonim ***** válasza:
14%
Vagy mondhatnám a másik réteget is. Mérnök apuka aki a kisujjábol kirázva felhuz egy luxusingatlant a családnak, karrierista anyuka aki a gyerekeit is az egyetemre navigálja ugy hogy 6 évesen már 3 nyelven tudnak, nyaranta vitorláznak szörföznek, es most ebbe is kínai szivecskés maci a polcra egy gazdag mérnök nagynevu embertol. Olyan ellentmondo.
2022. febr. 9. 12:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!