Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A Valentin Napot azok nézik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Valentin Napot azok nézik le, akiknek nincs rendben a párkapcsolata?

Figyelt kérdés

Gondolom idén is megjelennek majd azok az emberek, akik igyekezni fognak a Valentin Nap ellen áskálódni, hogy az egésznek nincs értelme, meg ilyenek. Vajon létezik-e olyan nap az évben, ami ellen ennyire megy a lejáratás? Az, hogy a Valentin Napot nem lehet elpusztítani, azt jelzi, hogy a szerelem örök.

Az áskálódók vajon kik? Frusztrált szinglik vagy rossz párkapcsolatban elő emberek?

2022. febr. 9. 12:36
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
18%
Hát, pedig én az anyák napját sem tartom, ugyan olyan haszontalan szerintem mint a valentin nap. Éreztetem vele egész évben, anyák napján meg nem fogom csak azért felhívni hogy jaj mert ma van a napja... szörnyen erőltetettnek érzem.
2022. febr. 9. 13:22
 22/43 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor is leszartam, ha volt kapcsolatom, meg akkor is, amikor nem.

Ilyenkor mi van? :D

2022. febr. 9. 13:22
 23/43 anonim ***** válasza:
75%
Ilyenkor anyám fánkot süt, azt szeretem a legjobban.
2022. febr. 9. 13:25
 24/43 anonim ***** válasza:
73%

A rózsaszín plüss micsodától világgá mennék. Ahogy minden más giccses semmitérő cucctól. Ha 20 évig együtt vagytok kész maci gyűjteményed lesz, ami sima porfogó.

Semmi bajom a Valentin nappal úgy amúgy. De ne legyen rákényszerítve mindenkire. Mert jelenleg ez is "ünnep" így rengetegen elvárják a másiktól, hogy ünnepelje. Arról nem is beszélve, hogy a csapból is ez folyik.

Az egyéb napokat amik fontosak írták már, szülinap, karácsony (ott nem a vallásosság inkább a család a lényeg, legalábbis nálunk), anyák napja és kb ennyi. A Valentin nap egy szinten van a nők napjával, a munka ünnepével (sőt, azon legalább nem kell dolgozni), a kézmosás világnapjával stb. Haszontalan és giccses.

Nem azért gondolom így, mert nem működik a kapcsolatom. Így gondoltam már tiniként, így gondoltam amikor a kapcsolatunk még rózsaszín köd volt és így gondolom most 7 év után is. Harmonikus a kapcsolatunk, meg van a kölcsönös szeretet, de ezt nem egy giccses plüss macival, vagy egy virággal kell kifejezni, főleg nem egy olyan napon, ahol ez szinte kötelező.

Sokkal többet érnek az apró gesztusok, az, mikor gondol rám és olyan kaját készít, amit szeretek, vesz nekem egy csokit a boltban, vagy épp én neki a kedvenc gumicukrát, vagy elmosogat, mert látja, hogy hulla vagyok. És ezek nem egy adott napra korlátozódnak, egy olyan napra, amit, ha akarsz se tudsz elfelejteni.

Nem nagy kunszt olyankor figyelmesnek lenni egy napig, mikor két hete azt hallgatod, hogy ezen a napon ki kell tenni magadért. De nem kis teljesítmény egy húzós, fárasztó héten odafigyelni a másik igényeire, hogy örömet szerezz neki. Előbbi sima giccs parádé, utóbbi valódi szeretet és a kapcsolat építése.

2022. febr. 9. 13:27
 25/43 anonim ***** válasza:
65%
Azt tudtatok hogy anélkül is meg lehet ünnepelni a szerelmeteket hogy bármit is vennetek egymásnak?
2022. febr. 9. 13:39
 26/43 anonim ***** válasza:
16%
Engem nem érdekel, nincs kapcsolatom, de ha van, akkor se. Viszont következetesen a többi ünnep se érdekel. Azt viszont egyáltalán nem értem, amikor azok, akik leszólják a Valentin napot, mert nem csak egy évben egyszer szeretem, meg marketing fogás blabla, karácsonykor már 3 hónappal előtte giccsbe öltözteti a házat és hitelre veszik a plazmatévét. Miért???A családot csak évi 3 napban szereti? Az talán nem marketing fogás, amikor szórják a pénzt haszontalan vackokra, januárban meg állnak sorba visszaváltani az ajándékot, vagy adják körbe évről évre másoknak? Hát, ennél sokkal hasznosabb megünnepelni a kapcsolatot egy szál virággal, egy finom bácsival, vagy mit tudom én mivel.(Nem, természetesen nincs megtiltva más napokon se.)
2022. febr. 9. 13:45
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
*Nem bácsival, vacsival😂
2022. febr. 9. 13:46
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem is tudjuk együtt tölteni🤷‍♀️. De nem jelemt problémát, mert mikor együtt vagyunk nekem minden napom "valentin nap" szerencsére mi nem csak alkalmakkor éreztetjük azt hogy szeretjük egymást. Nincs kifogásom a Valentin nap ellen, de ne csak ilyenkor.legyen fontos számunkra a másik.
2022. febr. 9. 13:48
 29/43 anonim ***** válasza:
90%
Nyilván nem csak ezen a napon szeretem a párom, de mégis jó alkalom egy kis extrához :) Szóval én szeretem.
2022. febr. 9. 13:49
 30/43 anonim ***** válasza:
50%

#21 de elhiszed hogy azoknak akik azt mondják "nem unneplem mert máskor is szeretem" nagy százaléka a már teljesen bevett ünnepeket tartja?

Hova tovább te a karácsonyt se unnepled? Mert az a szeretet ünnepe. Gondolom akikkel töltöd máskor is szereted, akkor ne is tölts velük olyankor időt mert minek.

2022. febr. 9. 13:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!