Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A Valentin Napot azok nézik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Valentin Napot azok nézik le, akiknek nincs rendben a párkapcsolata?

Figyelt kérdés

Gondolom idén is megjelennek majd azok az emberek, akik igyekezni fognak a Valentin Nap ellen áskálódni, hogy az egésznek nincs értelme, meg ilyenek. Vajon létezik-e olyan nap az évben, ami ellen ennyire megy a lejáratás? Az, hogy a Valentin Napot nem lehet elpusztítani, azt jelzi, hogy a szerelem örök.

Az áskálódók vajon kik? Frusztrált szinglik vagy rossz párkapcsolatban elő emberek?

2022. febr. 9. 12:36
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
70%

9 lánynak jó

NŐnek nem

2022. febr. 9. 12:48
 12/43 anonim ***** válasza:
83%

#3 azért, mert ha mindennek van egy napja, akkor az a nap értéktelen lesz. Ma van a lábgomba napja, holnap a szerelem, holnapután az 1567. számú vasúti kocsi napja...

Így elvesznek azok a napok, amik tényleg fontosak. A szerelmet én az év minden napján "ünneplem", nincs szükség rá hogy kiemeljek egy napot mert akkor is pont ugyan úgy szeretem a masikat mint bármikor máskor. De pl a szülinapja az csak gyszer van az embernek egy évben, ahogy karácsony, szilveszter stb is.

2022. febr. 9. 12:49
 13/43 anonim ***** válasza:
74%

#8:

a születésnapnak még talán értelme is van, hisz az fontos adat is meg személyre szóló (bár én azt sem ünneplem, ahogy a névnapomat sem)

a karácsony meg vallási dolog, bár amilyen képmutatóak sokan, inkább már csak belénk nevelték (én ateista vagyok mégis tartom, bár csak gyereknek veszünk ajándékot)

a házassági évfordulót még megértem, hisz az is egy közös dologról való megemlékezés, de a Valentin nap nem

ez kb olyan mintha én karácsonyi vacsorához hasonlót akarnék tartani egy világnapon, mert nekem az fontos

de oké-oké akkor a szingliknek meg legyen a maszturbáció világnapja ennyire túltolva nem? hisz jogos (mármint csak az ünnepelheti aki nem szexel! :D)

2022. febr. 9. 12:49
 14/43 anonim ***** válasza:
85%

Nekem az anyagiasításával (huhh de faramuci szó) van elsősorban bajom. Az egész elment egy olyan irányba, mint a karácsony, nem a szellemisége miatt fontos az embereknek, hanem amiatt, hogy mekkora értékű ajándék jár vele.

Ezen felül személy szerint azt gondolom, nem attól lesz különleges a szerelmünk, hogy egy kijelölt napon kifejezzük azt egymás felé, erre ott van az évforduló, ami minden párnak egy különleges nap, ami csak róluk szól. Tehát azt gondolom, ez sokkal személyesebb "ünnep" annál, mint hogy egy adott napon, szinte kötelező jelleggel nyilvánítsam ki a párom felé, amit érzek.

Sosem szerettem a sémákat/sablonokat, sokkal inkább vagyok híve a spontán dolgoknak. Én eddig minden párkapcsolatomban elmondtam, hogy nem vágyom a Valentin napon semmi egyébre, mint bármely más napon a kapcsolatunkban. És úgy láttam, ez inkább szerzett felüdülést a férfiaknak, mint csalódást 😃

2022. febr. 9. 12:51
 15/43 A kérdező kommentje:
Nem kell mindennek külön napot csinálni, de most mondom, hogy szerintem nem baj, ha csinálunk a szerelemnek egy napot. Ebben a szexuálisan túlfűtött világban erre is fel kell hívni a figyelmet, hogy nem csak a testi dolgok, de az érzelmek is fontosak.
2022. febr. 9. 12:52
 16/43 A kérdező kommentje:
*de most viccen kívül mondom
2022. febr. 9. 12:53
 17/43 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon klassz kapcsolatban élek, de nem érdekel a Valentin-nap. Nem mondom, hogy lenézem - aki szeretné, ünnepelje. Nekem nem fontos, nem szoktuk tartani.
2022. febr. 9. 13:02
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

"Az, hogy a Valentin Napot nem lehet elpusztítani, azt jelzi, hogy a szerelem örök."

Ha nem menne a neten a tv-ben az interneten, nem árulnának csecsebecséket, nem hívnák fel az emberek figyelmét erre különösebben....

Azaz akik ezzel ezen a napon milliókat keresnek azok leállnának ezzel akkor kevésbé lenne érdekes...

2022. febr. 9. 13:10
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
Régen nem volt ilyen Magyarországon, ezt is külföldről vettük át. Elsősorban a kereskedők. A csapból is az folyik, hogyha szereted, akkor veszel neki szívecskés lufit meg ilyeneket. Most ez ezen múlik? A párommal mi nem mondom, hogy nem ünnepeljük, de helyén kell kezelni a dolgot. Ez egy marketingfogás, és kész. Egy doboz bonbont szoktunk egymásnak venni, ennyi.
2022. febr. 9. 13:19
 20/43 anonim ***** válasza:
20%

Egyrészt a szar kapcsolatban élők vagy a szinglik fikázzák.

Másrészt azok akik ilyen kva egyedinek gondolják magukat és azt hiszik menők ha azt mondják ők nem ünneplik a valentin napot.

Elhiheted hogy az a sok ember aki ide irkalja hogy ő hogy szereti az év többi napján is a párját meg máskor is kedveskedik neki, na ezeket el kell osztani kettővel, ki kell vonni ötöt és valami olyasmi lesz az igazság.

Én rendszeresen kedveskedek valamivel a páromnak mégis úgy gondolom jó hogy van egy nap külön amikor a szerelmet ünnepeljük.

Ünnepeljük már a szeretetet, a nőket, az anyákat.

Holott gondolom édesanyádnak is elmondod az év többi napján is hogy szereted, mégse mondod azt anyák napján hogy márpedig én már csak azért se hívom fel mert múlt héten is elmondtam neki hogy szeretem.

2022. febr. 9. 13:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!