Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lenne szerintetek a legkönnyebb eljuttatnom a páromnak a Valentin napi ajándékot, ha nem tudunk aznap találkozni?
Sajnos távkapcsolatban vagyunk, és bár fogunk találkozni Valentin nap előtti hétvégén, én azt szeretném, ha aznap mindenképpen virággal távozna az iskolából (18 éves lány, én 20 éves fiú, ha ez fontos egyáltalán). Még nem vagyunk túl régóta együtt, így a barátait és a családját nem igazán ismerem annyira, hogy megkérjem őket arra, hogy odaadják neki az ajándékomat. Csak úgy elpostázva, annyira személytelennek érezném. Felmenni hozzá pedig sajnos semmiképpen sem tudok aznap.
Jó pár napja töröm a fejem, hogyan tudnám mégis eljuttatni hozzá a virágot és a kis ajándékot, amit neki szánok (főleg mivel tudom, hogy bizonyos okok miatt ez neki nagyon fontos), viszont nem igazán jött eddig használható ötletem. Nektek van valami tippetek esetleg?
Szerintem is az a legjobb, ha majd szólsz hogy csak azon a napon bontsa ki. A virágot megtudod oldani úgy, hogy bemész egy virágboltba és megbeszéled az eladóval, hogy arra a napra szeretnél egy csokrot, amit nyilván kifizetsz, megvásárolsz előre. Ez a hely ne legyen messze a barátnődtől. Kérsz rá egy cetlit is, vagy írsz rá egy kis üzenetet ha gondolod, illetve a keresztnevét megmondod neki.
Aznap szólsz a barátnődnek, hogy ugorjon be ebbe a virágüzletbe, mert vár rá ott valami. Szólsz hogy mondja a keresztnevét, az eladó odaadja neki és kész.
Saját vélemény: felesleges nyálaskodás, főleg hogy előtte adsz ajándékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!