Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit szólnátok ha Lego virágcsokrot kapnátok ajándékba a párotoktól mondjuk Valentin napra?
Nekem tetszene.
Mi már vettünk egymásnak hasonlót, nem legó volt, hanem modellezős dolog.
A fiam azonnal elvenné és ő rakná ki 😀 Amúgy nagyon szép ez a virág, de a bonsai fa is nagyon tetszik. Meg a Marilyn Monroe képek.
Nekem nincs sajátom, amit felnőtteknek szánnak, pl az összes híres épület tök illúziórombolóan kicsi és könnyű összerakni (Tower bridge, Fehér ház ilyesmik).
Tadzs Mahalunk van, abból is van kicsi, de nekünk a nagy, 6000 darabos Creator van, azt imádom, egyszer kitaláltam hogy a darabjaiból ki lehetne rakni a Szent István bazilikát, neki is veselkedtünk a pasimmal de persze nem sikerült, mondjuk asszem kapnék is azonnal egy mérnöki állást a legónál, de minimum a hónap építője titulust, ha ezt az önálló építkezést véghez viszem 😂
Nekem fius lenne.
Inkabb olyan csokor ami tele van koromlakkal szajfennyel arckrem mintakkal parfum mintakkal
#6 istenem kussolj mar
Hogy lenne a lego fius
#8-as, hogy engedhetsz meg ilyen sértõ hangnemet valakivel, csak azèrt, mert ellentétes véleményen van?
A kérdésre válaszolva, nagyon szeretek legózni a gyerekeimmel, de nôiesebb ajàndéknak én is sokkal jobban örülnék, ahogy a 6-os is írta.
Kérdés, a kérdezô párja milyen habitusú, korú. Amúgy jó ötletnek tartom!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!