Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit szólnátok ha Lego virágcsokrot kapnátok ajándékba a párotoktól mondjuk Valentin napra?
Figyelt kérdés
Amit persze nektek kell kirakni.2021. szept. 21. 10:43
11/19 anonim válasza:
A kérdésre elsőre igent mondtam, de úgy, hogy nekem kell kirakni, úgy nem érdekel. Aranyos ötlet, de 8 éves koromban legóztam utoljára, ha akarnék, lenne legóm.
12/19 anonim válasza:
#10 a 8as szerintem azért írta a 6nak amit, mert az egy pasi aki buta, nyafka csajnak kiadva magát ír állandóan ilyen karikatúraszerűen sztereotipikus, kettőigsetudokszámolninő vagyok válaszokat.
13/19 anonim válasza:
#12 pontosan
A másik meg hogy a nők személyisége nehogymár csak körömlakkból meg arckrémből álljon:D
Nem kell ennyire játszani a "nőieset", nyugodtan lehet szeretni a legot puncival a lábad közt is
15/19 anonim válasza:
Semmit. Nem ez esetem az ilyen.
16/19 anonim válasza:
Most nem az volt a kérdés hogy örülnél e lego viragcsokornak?
Ha en megirom hogy nem es inkabb a körömlakkcsokor, az miert vált ki ilyen indulatokat?😳
6.
17/19 anonim válasza:
Én is kaptam már ilyen, nagyon kreatív, örültem nagyon. Bár nem nekem kellett kiraknom, annak annyira nem örültem volna én
18/19 A kérdező kommentje:
Legozást pikk-pakk meg lehet szeretni, gyorsan fertőzi az embert. 40 éves műszakvezetőmnek megmutattam Dom kocsiját a Halálos iramban filmekből Lego szettben, és újra totál rá mozdult a legokra. :D Eddig én is furcsán néztem arra aki legozott, de egy kis technic levett már a lábamról. Taj Mahalból nekem is megvan a nagy, és tervben van még jó pár szett.
2021. szept. 21. 18:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!