Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Felvennétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Felvennétek egy olyan pólót amire “I love my Girlfriend” felirat van írva?

Figyelt kérdés

Milyen érzés lenne bennetek ha erre kérne a párotok?

Zavarna más utcán járókelő emberek véleménye?

Aki nemet mond az nem is szereti igazán a párját?

A nő felől ez egy önbizalomhiány, félelem jele lenne?

Vagy nem érdekelne és büszkén hordanád?

Válaszokat köszönöm.

tegnap 23:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"Aki nemet mond az nem is szereti igazán a párját?"

Ha ilyesmivel zsarolna a párom azonnal repülne!

"A nő felől ez egy önbizalomhiány, félelem jele lenne?"

Igen és mellé birtokolni szeretne, dicsekedni, hogy az "övé" vagyok mint egy használati tárgy, mellé féltékeny, kontrolláló és természetesen ostoba, gyerekes "nő" vagyis amint kiejtené a száján szintén repülne!

tegnap 23:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha a párom ilyennel ajándékozna meg, jót nevetnék. Ha azt látom, hogy egyedül nevetek és komolyan gondolta a póló viselését, nagyon elgondolkodnék, hogy ennyire rosszul választottam párt.
tegnap 23:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem hordanám büszkén, iszonyú kellemetlen lenne.
tegnap 23:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Ilyesmi belefér tinik között, de elvileg felnőtteknél szánalmas kategória és azonnal az jutott eszembe, hogy szellemileg elmaradott a nő ha elvár ilyesmit viccen kívül.
tegnap 23:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Nőként mondom, hogy ez nagyon gáz.
tegnap 23:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Viccből lehet bevállalnám, aztán nevetnénk egy jót.

De ha azért kérné, mert ez valamiféle próba lenne, hogy szeretem-e, hát akkor nem. Engem lehet tesztelni, de ez így gyerekes lenne.

ma 00:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, de még egy képet a felirat alá raknek a markomrol. 😂
ma 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!