Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ahhoz,ha a párotok ellenkező nemű kollégájának egy párnát ajándékozna, amin egy tájkép van és a következő felirat szerepel: "A barátok olyanok, mint a csillagok, nem mindig láthatjuk őket, de mindig ott vannak velünk".Ha párotok kapna?
Figyelt kérdés
2023. márc. 15. 14:39
2/8 TappancsMancs válasza:
A barátságról szól. Lehetett volna bögre is, de párna lett, talán mert azon volt csak ilyen felisrat. De az ajándék jellegéből, márhogy az egy párna, női ajándékozóra tippelek.
3/8 A kérdező kommentje:
A feliratot az ajándékozó írja, az bármi lehet.
2023. márc. 15. 15:43
4/8 A kérdező kommentje:
Az is érdekelne, hogyan reagálnátok,ha a párotok kapna ilyen ajándékot az ellenkező nemü kollégájától?
2023. márc. 15. 15:50
5/8 anonim válasza:
Betenném a kutya alá! A párom mehetne a kanapéra addig amig nem talál albérletet - max 2 nap! A "barátja" pedig jobb ha nem jön 200 méternél közelebb!
Hát mit képzelnek ezek?
6/8 TappancsMancs válasza:
Azért írtam, hogy szerintem nő az ajándékozó, mert a nőknek egy párna az természetes kedvesség. Én is kaptam sráckoromban nőktől olyanokat, hogy még :) lila szívecskés kulcstartó :) plüss kiskutya :) kedves, de el lett rejtve :) Nőknél ezek sima aranyos kis ajándékok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!